Închide meniul

CSA Steaua nu poate promova în Liga 1, dar Adi Popa nu renunță: ”E posibil orice! Suntem pregătiți pentru baraj!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 mai 2022, 8:50

CSA Steaua nu poate promova în Liga 1, dar Adi Popa nu renunță: ”E posibil orice! Suntem pregătiți pentru baraj!”

Adi Popa i-a ”taxat” dur pe ultrașii FCSB care îl înjură

Adi Popa, în timpul unui meci pentru CSA Steaua / Hepta

CSA Steaua nu poate promova în Liga 1, dar Adi Popa vrea să joace la baraj. ”Motoreta” vrea să facă tot posibilul pentru a juca alături de gruparea din Ghencea pe prima scenă a fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FRF a anunțat că ”militarii” nu au drept de promovare în Liga 1, astfel că locul lor de la baraj a fost luat de Concordia Chiajna. Totuși, Adi Popa rămâne optimist.

CSA Steaua nu poate promova în Liga 1, dar Adi Popa vrea să joace la baraj

„Noi, ca jucători, am făcut tot ce a depins de noi. E mai greu să te motivezi când auzi toată ziua că n-ai drept de promovare. Primele trei au jucat pe prime care nu se dau nici la Liga 1. Consider că am ținut destul de aproape de ei. 

Noi suntem pregătiți pentru baraj, am arătat pe teren, dar nu mai depinde de noi, depinde de cei din club. Mai sunt cinci zile până la meci, e posibil orice, să ne aducem aminte că o echipă a jucat trei etape și apoi a intrat alta.

Dacă obiectivul va fi promovarea, vor mai veni 3-4 jucători și ne putem bate la primele două locuri, n-am mai discuta de baraj. Nu se știe cum se va aborda sezonul, sunt lucruri care țin de conducere”, a declarat Adi Popa, potrivit digisport.ro.

Reclamă

FRF, comunicat de presă clar după finalul sezonului din Liga 2

Federaţia Română de Fotbal a emis un comunicat de presă la scurt timp după finalul sezonului în Liga 2. FRF i-a anunţat pe „militari”, care au terminat pe locul 4, că nu vor juca la baraj. Locul lor a fost luat de Concordia Chiajna, ocupanta locului 5.

Parlamentul nu a aprobat modificarea Legii Sportului în regim de urgenţă. Pe 12 mai, Ministerul Sportului a trimis o adresa la Parlament pentru a obține avizul de oportunitate pentru modificarea Legii Sportului. Conform sursei citate, nu a fost obţinut avizul de oportunitate în regim de urgenţă. În prezent, Legea Sportului nu permite ca echipele de drept public să joace în Liga 1.

În acest context, cei de la CSA Steaua nu pot promova în Liga 1. Prima manşă a barajului de pormovare se va disputa pe 22 mai, iar timpul este insuficient pentru a se modifica legea. Echipa Armatei va încerca să obțină promovarea la TAS.

Reclamă 4 / 0/3

„Echipele clasate pe locurile 7 și 8 la finalul play-out-ului Ligii 1 vor disputa un baraj de menținere/promovare în Liga 1 în dublă manșă (tur-retur) cu ocupantele locurilor 4, respectiv 3, din Liga 2.

În toate cazurile în care o echipă situată pe loc promovabil sau care dă dreptul la barajul de promovare nu deține licență pentru Liga 1 sau nu îndeplinește cerințele statutare și regulamentare de participare în Liga 1, locul respectiv va fi ocupat de următoarea echipă, cel mai bine clasată, din Liga a 2-a care îndeplinește condițiile de participare în Liga 1

Cele 4 formații ce se vor întâlni în meciurile de baraj sunt:

AFC Chindia Târgoviște (Locul 7 – play-out liga 1)
SC Dinamo 1948 (Locul 8 – play-out liga 1)
FC Universitatea Cluj (Locul 3 – playoff liga 2)
Concordia Chiajna (Locul 5 – play-off liga 2)

Meciurile din manșa tur se vor disputa pe 22 mai, returul fiind programat o săptămână mai târziu, pe 29 mai”, se arată în comunicatul emis de FRF.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și