Închide meniul

CSA Steaua, o nouă surpriză pentru fani! Suporterii vor putea cumpăra o monedă specială care marchează 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni

Dragoș Vasile Publicat: 6 iulie 2021, 17:05

CSA Steaua, o nouă surpriză pentru fani! Suporterii vor putea cumpăra o monedă specială care marchează 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni

Cum vrea CSA Steaua să oprească disputarea derby-ului FCSB - CFR Cluj în Ghencea

Hepta

  • CSA Steaua, o nouă surpriză pentru fani
  • Suporterii vor putea cumpăra o monedă specială care marchează 35 de ani de la câştigarea CCE

Inaugurarea „bijuteriei” din Ghencea va fi plină de surprize. Una dintre ele este moneda care marchează 35 de ani de la momentul în care Steaua Bucureşti s-a încoronat regina Europei la Sevilla.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Monedele vor fi împărţite în felul următor: 110 de argint (497 de lei preţ per bucată) şi 240 din aliaj de cupru (196 de lei preţ per bucată).

Suporterii Stelei vor putea cumpăra o monedă care marchează 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni

„Pe 7 iulie 2021, Monetăria Statului va lansa pe piață emisiunea medalistică aniversară „35 de ani de la Câștigarea Cupei Campionilor Europeni la fotbal de către Steaua București”, eveniment ce va avea loc cu prilejul inaugurării noului stadion Steaua și a ceremoniei de sărbătorire a „eroilor de la Sevilla”.

Reclamă

Produsul medalistic aniversar – format din medalie, cutie imitație piele și etui personalizat – poate fi achiziționat la prețul de 497 lei/set pentru medalia din argint și de 196 lei/set pentru medalia din aliaj de cupru; prețurile includ TVA.

Medalia prezintă următoarele caracteristici tehnice:
* Material: Argint 999‰
– Diametru: 50 mm
– Greutate: 47 grame
– Calitate: proof
# Tiraj fix: 110 bucăți
* Material: Aliaj de cupru
– Diametru: 50 mm
– Calitate: proof
-# Tiraj fix: 240 bucăți”, au anunţat steliştii de la AS47 pe Facebook.

Reclamă

Citește și:

CSA Steaua, reverenţă în faţa „Fiarei” Marius Lăcătuş! Steliştii retrag numărul 7 la inaugurarea „bijuteriei” din Ghencea

Pe 7 iulie va fi sărbătoare în Ghencea. CSA Steaua va inaugura „bijuteria” de 100 de milioane de euro, iar conducerea roş-albastră a pregătit mai multe surprize.

Printre ele se numără reverenţa pe care clubul o va face in faţa legendarului Marius Lăcătuş (57 ani). „Fiara” a purtat numărul 7 în perioada în care evolua în tricoul roş-albastru, iar steliştii vor retrage acest număr, în semn de respect pentru marele jucător, anunţă playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Lăcătuş a câştigat Cupa Campionilor Europeni, în 1986, şi Supercupa Europei, în 1987, cu Steaua Bucureşti. „Fiara” şi-a trecut în cont şi 10 titluri de campion al României. Lăcătuş a reuşit 80 de goluri în 200 de meciuri, în prima sa perioadă la Steaua, între 1983 şi 1989. Au urmat alte 60 de goluri în 157 de meciuri, după revenirea în Ghencea, între 1993 şi 2000.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro!
Liga 2 • 25 mart., 22:00
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro! Proiectul lansat de „militari”
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu
Fotbal • 23 mart., 19:26
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu: „Sunt şanse mari să ia campionatul! Va fi greu să îi mai prindă cineva!”
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani
Fotbal • 22 mart., 10:41
FOTO
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani! Ce mesaje a primit legenda roş-albaştrilor de la CSA Steaua şi FCSB