Închide meniul

CSA Steaua – Poli Iaşi 3-1 | „Nimic nu e bătut în cuie! Suntem în România!” Adi Popa nu exclude ca CSA Steaua să poată avea drept de promovare chiar în acest sezon

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 martie 2022, 19:52

CSA Steaua – Poli Iaşi 3-1 | „Nimic nu e bătut în cuie! Suntem în România! Adi Popa nu exclude ca CSA Steaua să poată avea drept de promovare chiar în acest sezon

Adi Popa joacă la CSA Steaua

Adi Popa, în tricoul lui CSA Steaua / Facebook CSA Steaua

Chiar dacă, în acest moment, CSA Steaua nu are drept de promovare, Adi Popa nu exclude posibilitatea ca lucrurile să se schimbe. Adi Popa vrea victorii pe linie şi în playoff pentru a-i face fericiţi pe fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa speră ca CSA Steaua să promoveze

Eu am spus-o și din toamnă, am venit după cinci luni de pauză, am nevoie de pregătire și ritm. Mă bucur că aceste lucruri încep să se vadă. Avem mentalitatea noastră de a câștiga orice meci, nu contează că nu avem drept de promovare. Orice se poate schimba, nu e bătut în cuie, suntem în România. Prin jocul nostru sperăm să aducem din ce în ce mai mulți spectatori la stadion„, a spus Adi Popa după CSA Steaua – Poli Iaşi 3-1.

CSA Steaua nu are drept de promovare deoarece este o grupare la care statul este acţionarul majoritar. Pentru a putea ajunge în primul eşalon, Steaua trebuie să se asocieze cu un investitor privat, care să devină acţionar majoritar.

CSA Steaua – Poli Iași 3-1! Adi Popa și-a înjurat un coechipier după ce a înscris

Adi Popa a fost în centrul unui moment uluitor la meciul CSA Steaua – Poli Iași 3-1, din etapa a 18-a din Liga 2. Adi Popa a dat gol pentru CSA Steaua în minutul 66, după ce a împins în poartă o minge respinsă de portarul lui Poli Iași. „Motoreta” s-a enervat însă la culme pe Vasile Buhăescu.

Popa, aflat cu poarta oaspeților, i-a reproșat lui Buhăescu că nu i-a pasat înainte ca acesta să șuteze. Chiar dacă în cele din urmă mingea a sărit la Adi Popa, fostul fotbalist de la FCSB nu a ezitat să-l certe pe Buhăescu.

Reclamă

„Motoreta” i-a bătut obrazul coechipierului său. Imaginile de la TV au surprins și câteva injurii pe care Popa i le-a adresat lui Buhăescu. Pentru Adi Popa a fost al doilea gol înscris în tricoul celor de la CSA Steaua. El a semnat cu clubul Armatei în luna septembrie 2021, după ce a jucat mulți ani la rivala de moarte, FCSB.

Sursa: captură Telekom Sport
Citește și:
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și