Închide meniul

CSA Steaua, reacție oficială după scandalul cu alcool din autocarul juniorilor U15. Cum au explicat „militarii” imaginile șocante

Alexandru Ivan Publicat: 11 noiembrie 2021, 16:26

CSA Steaua, reacție oficială după scandalul cu alcool din autocarul juniorilor U15. Cum au explicat „militarii imaginile șocante

CSA Steaua, comunicat oficial după scandalul din autocarul juniorilor U15

Hepta

  • CSA Steaua, reacție oficială după scandalul cu alcool din autocarul juniorilor U15
  • Cum au explicat „militarii” imaginile șocante

CSA Steaua a explicat că incidentul respectiv datează de aproape doi ani ani și a anunțat măsuri dure.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua, reacție oficială după scandalul cu alcool din autocarul juniorilor U15

„Ca urmare a materialelor apărute în spaţiul public referitoare la grupa de fotbal 2007 din cadrul Centrului de Copii și Juniori, CSA Steaua București face următoarele precizări:

Conducerea clubului CSA Steaua Bucureşti a dispus măsuri pentru analizarea faptelor semnalate, petrecute în urmă cu aproximativ doi ani, urmând ca în cel mai scurt timp să ia măsurile care se impun.

Reclamă

Subliniem, de asemenea, că la nivelul clubului există toleranță zero pentru comportamente neconforme cu normele și valorile promovate de CSA Steaua sau abateri disciplinare de la conduita sportivă, indiferent de calitatea celor implicați în activitățile clubului.

În acest sens, la începutul actualului sezon competiţional, la nivelul secţiei de fotbal s-au implementat o serie de proceduri operaţionale care reglementează conduita antrenorilor şi sportivilor din cadrul secţiilor de performanţă”, se arată în comunicatul emis de CSA Steaua.

Reclamă

Citește și:

Scandal haluciant în autocarul juniorilor de la CSA Steaua

Scandal imens la clubul CSA Steaua. În spațiul public au apărut imagini halucinante din autocarul unei grupe de juniori, în care părinții copiilor petrec pe ritmuri de manele și îi îndeamnă pe minori să consume alcool.

Petrecerea a avut loc în autocarul juniorilor U15, grupa 2007, la care antrenor este Florin Neață. În imaginile publicate de gsp.ro se observă cum părinții copiilor, aflați în spatele autocarului, consumă whiskey în prezența minorilor și îi îndeamnă și pe copii să bea alcool.

Reclamă 4 / 0/3

Unul dintre părinții copiilor aflați în autocarul respectiv a reacționat după ce videoclipul scandalos a fost făcut public. Acesta dă vina pe antrenorul Florin Neață pentru scandalul uriaș, dar l-a criticat și pe George Ogăraru, directorul centrului de copii și juniori la CSA Steaua.

„Eu am ridicat problema de atâta timp în fața conducerii clubului că antrenorul Florin Neață învață copiii să bea alcool. El era în autocar, chiar la mijloc. Eu sunt de religie musulmană, sunt împotriva băuturii. Și de atunci copilul meu suferă, l-au dat afară în urmă cu două luni. În autocar erau și anumiți părinți care au fost cu copiii într-un cantonament în Turcia. Filmarea este făcută anul trecut, înainte de pandemie, până să se închidă tot. Eu n-am fost.

Conducerea i-a luat apărarea antrenorului. Domnul Ogăraru mi-a zis ori stau drepți în fața antrenorului ori ne despărțim. I-am zis: ‘Stai tu drepți, mă despart de tine și de clubul ăsta;. Îmi pare rău de club, clubul nu are nicio vină, dar Ogăraru, Cătălin Dănilescu și Florin Neață strică imaginea clubului”, a spus unul dintre părinții copiilor din videoclip, potrivit sursei citate.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro!
Liga 2 • 25 mart., 22:00
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro! Proiectul lansat de „militari”
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu
Fotbal • 23 mart., 19:26
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu: „Sunt şanse mari să ia campionatul! Va fi greu să îi mai prindă cineva!”
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani
Fotbal • 22 mart., 10:41
FOTO
Emeric Ienei împlineşte 87 de ani! Ce mesaje a primit legenda roş-albaştrilor de la CSA Steaua şi FCSB