Închide meniul

CSA Steaua – Universitatea Cluj 0-1 | „Militarii” tremură pentru calificarea în play-off! Un puşti a decis derby-ul din Ghencea

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 noiembrie 2021, 19:13

CSA Steaua – Universitatea Cluj 0-1 | „Militarii tremură pentru calificarea în play-off! Un puşti a decis derby-ul din Ghencea

Concordia Chiajna - Steaua 2-2

GEORGE FLUSTER / MEDIAFAX FOTO

CSA Steaua – Universitatea Cluj 0-1

CSA Steaua a pierdut derby-ul cu Universitatea Cluj, scor 0-1. Puştiul Albert Hofman a marcat golul victoriei pentru ardeleni, în minutul 72.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, „U” Cluj a urcat pe locul secund în clasament, cu 33 de puncte, în timp ce CSA Steaua rămâne pe locul 6, cu 25 de puncte, şi tremură pentru calificarea în play-off.

Cum arată clasamentul în Liga 2:

Citește și:

CSA Steaua vrea în Liga 1, dar cere să nu mai joace în weekend

CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1, dar marele vis al fanilor este ca echipa să joace pe prima scenă a fotbalului românesc. Roş-albaştrii ocupă locul şase în liga secundă şi se confruntă cu probleme uluitoare.

Conducătorii clubului ar fi cerut ca meciurile „militarilor” să nu mai fie programate în weekend, anunţă fanatik.ro. De vină ar fi funcţionarii publici, care sunt liberi sâmbăta şi duminica.

Reclamă

Conform contractelor de muncă, angajaţii MApN nu sunt plătiţi pentru a veni în weekend la stadion. În condiţiile date, sunt dificultăţi tot mai mari în a organiza partidele pe noul stadion din Ghencea.

„Nu știu de o solicitare de acest gen. Cred că mai multe lămuriri pot aduce cei care se ocupă de organizarea meciurilor de la echipa mare. Dar pot să vă spun că la juniori sunt aceiași oameni care se ocupă de organizare și avem programate meciuri și în weekend.

Se joacă sâmbătă, duminică. Este același personal care organizează meciurile. Dar, legat de echipa mare nu știu de existența unei solicitări pentru programarea meciurilor doar în timpul săptămânii. Dar poate vă lămuresc cei de acolo„, a declarat managerul Centrului de Copii și Juniori de la Steaua, George Ogăraru, pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • CSA Steaua – Universitatea Cluj 0-1
  • „Militarii” tremură pentru calificarea în play-off

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și