Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Culisele transferului lui Ondrasek la FCSB! Adrian Neaga i-a impus un obiectiv măreț, dar l-a și avertizat: ”La Steaua e ca la loterie!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 13 iulie 2021, 13:44 / Actualizat: 13 iulie 2021, 15:16

Culisele transferului lui Ondrasek la FCSB! Adrian Neaga i-a impus un obiectiv măreț, dar l-a și avertizat: ”La Steaua e ca la loterie!”

Adrian Neaga l-a adus pe Zdenek Ondrasek la FCSB

AS.ro

Culisele transferului lui Ondrasek la FCSB au fost dezvăluite de Adrian Neaga la AS.ro LIVE. Negocierile au durat două săptămâni din cauza cehilor de la Plzen. Atacantul avea de primit câteva restanțe financiare și până nu și-a rezolvat problemele nu s-a făcut transferul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Culisele transferului lui Ondrasek la FCSB

Neaga i-a impus un obiectiv măreț atacantului. Rică speră ca Ondrasek să depășească performanțele pe care le-a făcut el la echipa lui Gigi Becali.

Mi-a plăcut foarte mult chestia asta de negocieri. Cu Zdenek au fost 15 zile de negocieri. Cu el și cu Steaua am închis-o foarte repede. Am obținut ce am vrut. Problema a fost între jucător și Plzen.

El a fost cumpărat cu 900.000 de euro din America, iar clubul trece printr-o problemă financiară. Trebuia să plătească ceva la club. El avea niște salarii restante și nu putea pleca așa. La Steaua e ca la loterie. Știm prea bine ce se întâmplă acolo.

Pote să prindă trei bune, sau poate prinde trei rele și să se termine din start. Eu sper să se impună. Mi-a plăcut mult caracterul lui. I-am spus că trebuie să aibă un target să mă depășească la Steaua și aș fi mulțumit”, a dezvăluit Adrian Neaga la AS.ro LIVE.

Reclamă

Zdenek Ondrasek are ambiții mari la FCSB

Zdenek Ondrasek are 32 de ani și este cotat de 650.000 de euro de transfermarkt.com. ”Cobra” a anunţat că vrea să rupă plasele în Liga 1. Cehul a semnat un contract valabil un an cu FCSB. Dacă va evolua în 70% din meciuri, înțelegerea se va prelungi automat cu încă un an.

”Este minunat să fiu aici. Steaua este cel mai mare club din România. Sunt fericit. Abia aştept să încep antrenamentele. Nu mi-a luat mult să mă decid. Nu refuzi cel mai mare club din România!

Acest club are o istorie imensă. Ştiu că nu au câştigat campionatul, dar sunt jucători talentaţi aici. Aveaţi nevoie de un nebun ca mine care să marcheze.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt un fotbalist muncitor, om de echipă. Voi face totul să marchez. Ăsta sunt eu. Am ţinut srecret că voi semna. Voiam să fiu sigur că totul merge cum trebuie”, a spus Ondrasek la prezentarea oficială.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și