Închide meniul

Cum a ajuns Adi Mutu să semneze cu Rapid şi să anunţe că va „pupa steagul”: „Nu sunt dinamovist!”. Mutu e neînvins înainte de inaugurarea Stadionului Giuleşti

Reclamă

Publicat: 22 martie 2022, 8:54 / Actualizat: 22 martie 2022, 11:30

Cum a ajuns Adi Mutu să semneze cu Rapid şi să anunţe că va „pupa steagul: „Nu sunt dinamovist!. Mutu e neînvins înainte de inaugurarea Stadionului Giuleşti

Adrian Mutu a fost prezent la stadionul Giuleşti

Antena 1

Adi Mutu a surprins în momentul în care a semnat cu Rapid. „Briliantul” a împărţit taberele între fanii giuleştenilor, dar a reuşit să câştige toate cele trei meciuri din Liga 1 în care a fost antrenorul alb-vişiniilor. Va sta pe bancă şi la inaugurarea Stadionului Giuleşti, în amicalul cu Poli Timişoara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Directorul de imagine al clubului din Grant a dezvăluit o discuţie purtată cu Adi Mutu. Cel mai bun marcator din istoria naţionalei României, care este la egalitate cu Gică Hagi, l-a asigurat că nu este dinamovist. „Briliantul” a jucat între 1998 şi 1999 la clubul din Ştefan cel Mare şi s-a transferat apoi la Inter.

Adi Mutu, lămuriri pentru suporterii Rapidului: „Nu sunt dinamovist!”

Mi-e greu să judec doar ca omul din tribună. Eu vorbesc acum ca omul care îl cunoaște pe Adi Mutu. Eu am lucrat cu el și la Voluntari o perioadă. El a spus: «Pe mine unii mă asimilează ca dinamovist, dar nu sunt dinamovist». Acum, îți vorbesc din prisma suporterului: Adi Mutu nu a vorbit niciodată Rapidul de rău. Bine, nu l-am auzit pe Adi Mutu vorbind pe nimeni de rău, dar pentru suporterii noștri contează foarte, foarte mult: «Bă, nu da în noi. Ți-ai făcut treaba ca jucător, ne-ai băgat-o în poartă de câte ori ai avut ocazia, dar nu ne-ai vorbit urât». Ca oficial, mă bucur că are trei (n.r. victorii) din trei.

Ca suporter, mă bucur că a obținut acea victorie cu Dinamo, pentru că după 14 ani i-am bătut. Iar suporterii i-au spus clar: «Cât timp îți faci treaba și ai rezultate, nu te vom contesta niciodată, nu avem nimic cu tine. Când nu îți mai faci treaba și lucrurile merg prost…» și Mutu a înțeles„, a spus Lucian Ionescu pentru prosport.ro.

Antrenorul Rapidului: „Nu sunt pupincurist! Dacă trebuie să învăț imnul şi să pup steagul, o voi face!”

Mutu a avut dificultăți încă din momentul în care a semnat. Daniel Pancu și Marius Șumudică au avut reacții vehemente după numirea celui care a jucat în tricoul lui Dinamo.

Reclamă

Am o experiență necesară și pot să gestionez o relație cu suporterii Rapidului, care sunt foarte fiebinți, foarte pasionali. Dacă trebuie să învăț imnul, o voi face. Eu nu cer să mi se strige numele. Dacă voi obține rezultate, o voi face. Încet încet prin munca mea vreau să câștig și recunoștința și simpatia lor. Nu am jucat la Rapid, eu cred că cel mai mult sunt florentin, acolo am jucat cel mai mult. Eu sunt un antrenor al românilor, nu mă identific cu nicio echipă. Vreau să fac o echipă bună.

Când eram jucător nu m-am gândit că o să fiu antrenorul Rapidului. Pasiunea pentru Rapid este fantastică, dar când o duci la extrem nu e foarte bine. Eu nu mă gândeam că o să devin antrenor. Respect Rapidul, voi da 100%, nu cer nimănui nimic, sper să câștig această recunoștință„, a declarat Adi Mutu la conferința de presă.

Adi Mutu a recunoscut că ar repeta gestul făcut de Dan Petrescu, care a sărutat steagul Rapidului în 2004.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă cineva îmi spune să pup steagul, l-aș pupa fără probleme. Nu sunt un pupincurist, nu o fac ca să mă pun bine nu suporterii. Nu sunt genul să mă dau bine, eu reprezint Rapidul în momentul acesta. Sunt al României! Dacă eu merit să mi se strige numele, înseamnă că am făcut rezultate. Eu am vorbit cu șefii galeriei și nu au niciun fel de problemă cu mine„, a mai spus Mutu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și