Închide meniul

Cum a reacţionat Constantin Budescu după ce a aflat de arestarea lui Ioan Niculae. “Avem o relaţie bună”. Avertisment pentru Gigi Becali. "Vreau să joc acolo"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 februarie 2021, 18:12 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Cum a reacţionat Constantin Budescu după ce a aflat de arestarea lui Ioan Niculae. “Avem o relaţie bună”. Avertisment pentru Gigi Becali. "Vreau să joc acolo"

Hepta

Constantin Budescu, despre condamnarea lui Ioan Nicuale

Budescu este unul dintre jucătorii emblematic ai Astrei din ultimele sezoane. De altfel, “Budi” are o relație excelentă cu Ioan Nicuale, despre care spune că regretă că a ajuns la închisoare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu: “Sper ca Ioan Niculae să treacă peste asta” 

"Avem o relaţie bună, din păcate, am văzut şi eu. Sper să treacă peste asta şi să revină din nou alături de echipă. Cu siguranţă va fi mai greu pentru că nu este uşor că rămân fără patron, dar cu siguranţă se va găsi o cale să comunice cu el şi să se rezolve probemele pentru că Astra mereu a emis pretenţii în campionatul românesc. Anul ăsta e mai greu să prindă playofful", a spus Constantin Budescu pentru Telekom Sport. 

Ioan Niculae a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul Interagro. Sosit astăzi din Italia, unde urma un tratament medical, finanțatorul Astrei a fost ridicat de polițiști direct de la aeroport. 

După eliberare, Niculae nu va avea dreptul să fie acționar, asociat sau administrator al unei societăţi comerciale timp de 3 ani. Prin urmare, el nu va putea să mai fie patronul Astrei Giurgiu.

Constantin Budescu, destinație surpriză în Liga 1

Budescu a plecat de la Astra chiar înainte ca Ioan Niculae să fie condamnat definitiv. Ajuns in Arabia Saudită, fotbalistul de 32 de ani vrea să revină cât mai repede în România, iar destinația lui favorită este una surpriză. 

Reclamă

"Am semnat un an şi jumătate, acum vom vedea ce va fi. O să ajung şi la Petrolul. Acolo vreau să joc în prima ligă şi sper din tot sufletul să promoveze. Deocamdată nu mă gândesc la nimic pentru că am plecat de o săptămână, încerc să mă readaptez aici", a completat Constantin Budescu.

Budescu a fost crescut la juniorii Petrolului. El a semnat în 2011 cu Astra, care pe atunci evolua la Ploiești. "Budi" a pus umărul la promovarea "Lupilor Galbeni" în Liga 1, în sezonul 2010-11.

 

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și