Închide meniul

Cum a reuşit UTA să o bată pe CFR Cluj! Antrenorul oaspeţilor a dezvăluit secretul. "Acum, e timpul să sărbătorim!"

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 22 noiembrie 2020, 19:23 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Cum a reuşit UTA să o bată pe CFR Cluj! Antrenorul oaspeţilor a dezvăluit secretul. "Acum, e timpul să sărbătorim!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Laszlo Balint (41 de ani) spune că a crezut tot timpul că o poate învinge pe campioană pe propriul teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laszlo Balint: "Le-am spus că suntem la acelaşi nivel cu CFR Cluj"

"Noi am crezut în potenţialul nostru, chiar dacă mulţi nu se asteptau. Cei mai optimişti fani se asteptau la un egal, iată că le-am luat pe toate.

În prima repriză, am avut momente în care i-am respectat prea mult pe cei de la CFR. La pauză, am reuşit să îi fac să înţeleagă că putem câştiga. Le-am spus că suntem la acelaşi nivel cu CFR.

Acum, trebuie să sărbătorim, pentru că merităm, avem o zi liberă. Avem un drum lung până vom avea consistenţă pentru a emite pretenţii la primele locuri", a spus antrenorul care a fost aproape să antreneze în Anglia, la Digi Sport.

"O victorie mare"

Nou promovată în prima ligă, UTA este pe locul al cincilea, loc de play-off. Proaspătul mijlocaş al naţionalei, Alexandru Albu (27 de ani), a spus că echipa sa a obţinut o victorie mare.

Reclamă

"Deocamdată nu ne interesează ce spune toată lumea. Noi avem un obiectiv al nostru. O victorie mare pe terenul campioanei. Nu e uşor să câştigi aici. Ce am pregatit, am jucat. Am fost buni si defensiv, si ofensiv", a spus Alexandru Albu.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:08 David Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! Vezi toate știrile
Citește și