Închide meniul

Cum l-a surprins Daniel Pancu pe Daniel Niculae: „Eu n-aș fi făcut niciodată asta!”. Dezvăluirea președintelui de la Rapid

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 29 martie 2022, 0:11 / Actualizat: 19 martie 2024, 18:08

Cum l-a surprins Daniel Pancu pe Daniel Niculae: „Eu n-aș fi făcut niciodată asta!. Dezvăluirea președintelui de la Rapid

Daniel Niculae, replică devastatoare pentru Cristi Balaj

Daniel Niculae, într-o conferință de presă / FC Rapid 1923

Cum l-a surprins Daniel Pancu pe Daniel Niculae! Președintele Rapidului a dezvăluit că fostul său coleg, Daniel Pancu, „l-a lucrat” în timpul meciului de Old Boys dintre Rapid şi Politehnica Timişoara, din cadrul evenimentului de inaugurare a noului stadion Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Niculae s-a aflat pe teren la meciul de Old Boys dintre Rapid şi Politehnica Timişoara, disputat cu ocazia inaugurării noului stadion din Giulești.

Cum l-a surprins Daniel Pancu pe Daniel Niculae la inaugurarea noului stadion Giulești

Președintele Rapidului a dezvăluit un moment amuzant din timpul duelului dintre legendele celor două echipe cu galerii înfrățite. Daniel Pancu a fost numit „secund” de Mircea Lucescu, antrenorul giuleştenilor din meciul de Old Boys, şi a luat o decizie care l-a nemulțumit pe Daniel Niculae.

Acesta s-a plâns că Pancu l-a introdus pe teren în faza ofensivă alături de frații Herea, Ovidiu și Claudiu, care nu i-au dat pase.

„La petrecerea de după, Daniel Pancu nu a fost. L-a desemnat nea Mircea pe el antrenor, mâna sa dreaptă. Din păcate, a făcut un lucru pe care eu nu o să-l fac niciodată, dar ținând cont de momentul acela, cu tăierea panglicii, i-am cerut să mă bage în prima repriză, în prima echipă, ca să am timp la pauză să mă duc să fac duș și să mă schimb.

Reclamă

Și m-a băgat, dar m-a lucrat. M-a băgat în echipă cu frații Herea, care nu mi-au dat pase, au pasat între ei.”, a spus Daniel Niculae, pentru digisport.ro.

Rapid a câștigat duelul de Old Boys cu 2-1, după golurile marcate de Răzvan Raț și Daniel Pancu. Pentru Poli a înscris Gigel Bucur.

Daniel Pancu, fermecat de atmosfera de la inaugurarea noului stadion Rapid

Daniel Pancu s-a numărat printre invitaţii de lux la inaugurarea noului stadion al Rapidului. „Pancone” a rămas fermecat de atmosfera de pe noua arenă din Giulești.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Pancu ar face orice să dea anii înapoi și să dea din nou goluri pe stadionul Giulești, în meciurile oficiale!

Fostul mare atacant al Rapidului le-a transmis jucătorilor lui Adrian Mutu să facă tot ce le stă în puteri să-i facă fericiți pe fanii echipei giuleștene.

„Aș da ani din viață să mai fiu un sezon jucător activ la Rapid Giulești, pe noul stadion! Jucătorii de azi trebuie sa înțeleagă importanta momentului și responsabilitatea pe care o au pentru a-i face din nou mândri, prin prestațiile, evoluțiile și rezultatele lor, pe inegalabilii suporteri giuleșteni”, a scris Daniel Pancu, pe Instagram.

Vladimir Bozovic, declaraţia zilei la inaugurarea stadionului din Giuleşti

Vladimir Bozovic (40 ani) s-a numărat printre invitaţii de lux la inaugurarea noului stadion al Rapidului. Fostul idol al tribunelor din Giuleşti a oferit declaraţia zilei când a sosist la arena de 39 de milioane de euro. Fostul fundaş aşteaptă ca echipa lui Adrian Mutu să ajungă în Liga Campionilor!

Vladimir Bozovic, unul dintre cei mai iubiţi jucători străini care au îmbrăcat tricoul alb-vişiniu, a fost emoţionat când a ajuns la inaugurarea arenei din Giuleşti. Acesta are ambiţii mari de la echipa lui Adrian Mutu şi aşteaptă să îşi vadă echipa de suflet în Liga Campionilor.

„Sunt emoţionat şi foarte fericit că am venit la noi acasă. Bravo pentru România şi pentru acest stadion. Rapid avea nevoie de un stadion pentru Liga Campionilor. Rapid e în inima mea. Da, sunt emoţionat”, a declarat Vladmir Bozovic la sosirea în Giuleşti.

 

Reclamă

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și