Închide meniul

„Cum poate fi dat jos Răzvan Burleanu?”. Răspunsul dat, pe loc, de Mircea Sandu. Anunţul făcut de fostul preşedinte al FRF

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iunie 2022, 22:16

„Cum poate fi dat jos Răzvan Burleanu?. Răspunsul dat, pe loc, de Mircea Sandu. Anunţul făcut de fostul preşedinte al FRF

Mircea Sandu, verdict sumbru înainte de România - Bosnia

Mircea Sandu, în timpul unui eveniment / Hepta

Mircea Sandu a avut o nouă intervenţie după umilinţele suferite de naţionala României în Nations League. „Cum poate fi dat jos Răzvan Burleanu?„, a fost întrebarea pe care a primit-o, în direct, fostul şef al fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

24 de ani a fost Mircea Sandu preşedintele FRF, până să fie înlocuit cu Răzvan Burleanu. În 2014, Burleanu reuşea să îl învingă pe Vasile Avra, în turul 2 al alegerilor, cu 113 voturi din cele 175 exprimate.

„Cum poate fi dat jos Răzvan Burleanu?”. Răspunsul lui Mircea Sandu

Răzvan Burleanu a fost reales, în luna aprilie, cu unanimitate de voturi. A primit un nou mandat, de patru ani.

Nu mai ştiu dacă eu am avut unanimitate. Am avut contracandidaţi în cele trei Adunări Generale. În 2022 mi se pare tras de păr să ai unanimitate. Domnul Iftime a fost singurul care a avut o opinie cât de cât… ca şi Gigi cu Valeriu Argăseală. Dacă tot i-ai luat pe toţi şi ai vorbit cu ei, măcar spune-le la 2-3 să se abţină aşa… de ochii soacrei.

Băiatul de la Federaţie dacă ar fi respectat cuvântul pe care l-a avut în 2014, cu cele două mandate, era filosof acum!„, a declarat Mircea Sandu pentru digisport.ro.

Reclamă

Cum poate fi dat jos Răzvan Burleanu?„, a fost întrebarea pe care i-a pus-o jurnalistul Decebal Rădulescu lui Mircea Sandu.

La un moment dat, noi am avut un meci în Belgia… am vrut să îmi dau demisia. Probabil aşa va fi şi acum. Florin Prunea zicea că rezultatele trebuie să confirme.

Cum să vă spun, dacă ar fi cu gândul la fotbalul românesc, ar face ceva. Dar nu cred că este cu gândul la fotbalul românesc. Să ştiţi că nu am fost întâmplător debarcat cu Blatter şi Platini. Cât timp e acolo Ceferin, orice e posibil (n.r. să ajungă Burleanu la UEFA)„, a spus Mircea Sandu.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Popescu: „De ce să ne mai batem noi gura?”

Şi Gică Popescu a răbufnit la adresa conducătorilor Federaţiei. Cu 115 prezenţe la naţionala României, „Baciul” este al treilea cel mai selecţionat tricolor. Acesta a avut o previziune tristă pentru reprezentativa noastră.

Actuala conducere a fost aleasă în unanimitate de voturi, de ce să ne mai batem noi gura? La fiecare campanie nereuşită a echipei naţionale am ieşit în faţă şi am spus… asta, asta şi asta trebuie făcut. Eu zic că se poate şi mai rău.

Oameni buni, încă este bine! Suntem doar cu un picior în groapă, credeţi-mă că se poate şi mai rău. Atât timp cât nu se face nimic, de unde să apară performanţele?„, a mai spus fostul căpitan al Barcelonei.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și