Închide meniul

Gică Popescu, reacţie vehementă după ce Edi Iordănescu a scăpat de demitere: „Era ultima variantă. Pe cine să aducă FRF?”. „Baciul” îi plânge de milă naţionalei României

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iunie 2022, 17:50

Gică Popescu, reacţie vehementă după ce Edi Iordănescu a scăpat de demitere: „Era ultima variantă. Pe cine să aducă FRF?. „Baciul îi plânge de milă naţionalei României

Gică Popescu a avut o reacţie vehementă după ce FC Argeș a folosit 8 străini cu FCSB

Gică Popescu / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Gică Popescu a avut o reacţie vehementă după ce Edi Iordănescu a scăpat de demitere şi va continua pe banca naţionalei României după umilinţa suferită cu Muntenegru, scor 0-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul fundaş al „Generaţiei de Aur” nu este surprins că Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă şi-au manifestat susţinerea faţă de actualul selecţioner. „Baciul” este convins că şefii fotbalului românesc nu aveau variante pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu.

Gică Popescu, reacţie vehementă după ce Edi Iordănescu a scăpat de demitere

Dacă pleacă Edi Iordănescu cine vine? Ştiţi ce s-a îmtâmplat înainte, când Edi a fost ultima variantă. Pe cine să aducă? E normal să aibă o astfel de reacţie. Eu ştiu ce s-a întâmplat înainte să-l aducă pe Edi.

Nu ştiu ce să spun, cei care conduc Federaţia consideră că nu (n.r. nu vor să îl demită pe Edi Iordănescu). Ei merg cu Edi înainte. Nu vreau să îmi dau cu părerea, nu e treaba mea.

Eu spune de vreo 20 de ani, crede-mă că am obosit. Nu vreau să îmi mai fac asumări publice pentru că le fac degeaba. Am vrut să mă implic şi nu s-a mai întâmplat nimic, de ce să îmi mai bat gura?„, a declarat Gică Popescu pentru digisport.ro.

Reclamă

Până să îl numească pe Edi Iordănescu, oficialii FRF au mai negociat cu Gică Hagi, Ladislau Boloni şi Răzvan Lucescu. Au fost refuzaţi de fiecare dată. Cu 115 prezenţe la naţionala României, Gică Popescu este al treilea cel mai selecţionat tricolor. Acesta a avut o previziune tristă pentru reprezentativa noastră.

Actuala conducere a fost aleasă în unanimitate de voturi, de ce să ne mai batem noi gura? La fiecare campanie nereuşită a echipei naţionale am ieşit în faţă şi am spus… asta, asta şi asta trebuie făcut. Eu zic că se poate şi mai rău.

Oameni buni, încă este bine! Suntem doar cu un picior în groapă, credeţi-mă că se poate şi mai rău. Atât timp cât nu se face nimic, de unde să apară performanţele?„, a mai spus fostul căpitan al Barcelonei.

Reclamă 4 / 0/3

România riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League

România, cu Edi Iordănescu pe bancă, riscă să retrogradeze în Liga C din Nations League. Tricolorii sunt într-un moment teribil după ce au suferit o umilință incredibilă în Giulești. România – Muntenegru a fost 0-3, Stefan Mugosa fiind autorul unui hat-trick (42, 56, 63).

Naționala noastră trece prin cel mai negru moment din istorie, iar fanii au cerut demisii. „Mai bine plecați cu toții!„, au strigat ultrașii. Cu trei înfrângeri în cele patru meciuri disputate în această ediție a competiției, România riscă să sufere și o altă lovitură!

Naționala României este pe ultimul loc în grupă, cu 3 puncte. În această campanie, trupa lui Edi Iordănescu a pierdut ambele meciuri cu Muntenegru (0-2, 0-3) și a cedat în Bosnia (0-1). Singurul succes a fost înregistrat în Giulești, cu Finlanda, scor 1-0, în direct la Antena 1 și Antena Play.

Ei au datoria să meargă cu capul sus. Printre puţinele puncte pozitive e faptul că nu sunt punctele pentru EURO. Încerc să le fiu alături aşa cum pot. Atmosfera asta eu am găsit-o de când am venit. Nu au fost zile uşoare pentru echipă. Viitorul este important şi îl vom pune pe primul loc. Vom trage concluzii zilele următoare. Viitorul meu este mai puţin important.

Am venit cu bucurie să reprezint România. Sunt primul meu mare critic. Am încercat să dăm tot, au fost nopţi albe. Programul a fost greu. Dacă acum s-a terminat acţiunea, pot să spun că au fost jucători care ne-au lipsit. E foarte greu. Ne-au lipsit Ianis, Stanciu. Nu ai cum să vorbeşti de omogenitate”, a declarat Edi Iordănescu după România – Muntenegru 0-3.

De meciul cu Finlanda, din luna septembrie, depinde soarta tricolorilor. În cazul unui eșec la Helsinki, jucătorii naționalei noastre nu vor mai putea evita ultimul loc și vor retrograda în Liga C din Nations League.

Dacă se va întâmpla asta, jucătorii din reprezentativa României vor ajunge să își încerce forțele cu naționale ca Luxemburg, Insulele Feroe, Kosovo, Azerbaijan, Bulgaria sau Macedonia de Nord.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și