Închide meniul

Cum s-a făcut transferul noului star de la CFR Cluj: „L-au dorit echipe din campionate puternice!” Detalii despre mutarea inspirată a lui Dan Petrescu

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 24 ianuarie 2023, 13:06

Cum s-a făcut transferul noului star de la CFR Cluj: L-au dorit echipe din campionate puternice!” Detalii despre mutarea inspirată a lui Dan Petrescu

Cum s-a făcut transferul noului star de la CFR Cluj

CFR Cluj vs Farul / Hepta

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a dezvăluit cum s-a făcut transferul lui Ermal Krasniqi, noul star al ardelenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ermal Krasniqi a avut parte de un debut de vis la CFR Cluj. Kosovarul a înscris și a oferit o pasă de gol în victoria categorică a CFR-ului în fața celor de la Farul, scor 3-0.

Cum s-a făcut transferul noului star de la CFR Cluj: „L-au dorit echipe din campionate puternice!”

Oficialul campionilor a explicat că Dan Petrescu a insistat pentru această mutare, iar transferul s-a realizat pentru că ardelenii s-au mișcat repede.

„Dan Petrescu l-a dorit după ce l-a văzut în primul joc, de fapt dinainte de primul meci, Dan Petrescu studiind adversarul, pe cei de la Ballkani. L-am avut în vedere, am aflat că urmează să fie în ultimele șase luni de contract. Când am ajuns, am luat legătura cu clubul din Kosovo, i-am informat că urmează să negociem cu jucătorul, i-am scris impresarului și am semnat cu jucătorul. 

După ce am semnat, am aflat că s-au trezit și alte echipe, că și l-ar dori, din campionate puternice, doar că noi am fost mai rapizi. Jucătorul și-a dorit, după ce a jucat meciul retur la Cluj, văzând orașul, stadionul, atmosfera, și-a dorit să vină la noi, asta spune foarte multe. 

Reclamă

Am semnat cu el, trebuia să îl avem din vară, dar am ajuns la o înțelegere cu clubul, acum face parte din lot. A avut un debut bun, dar nu aș dori să vorbesc doar despre un singur jucător.

CFR Cluj începe să producă, are jucători urmăriți de cluburi foarte importante. În această iarnă vor mai veni 5 jucători, pe aceeași rețetă ca a lui Yeboah. Sunt convins că vor ajunge la cluburi importante”, a declarat Cristi Balaj pentru sport.ro.

Dan Petrescu, în culmea fericirii după ce a zdrobit-o pe Farul: „Meciul perfect! Nici în visele cele mai frumoase nu mă gândeam la așa ceva!”

Antrenorul lui CFR Cluj a analizat victoria din derby și e mulțumit de prestația jucătorilor săi.

Reclamă 4 / 0/3

Grație acestei victorii, ardelenii au revenit pe primul loc în Liga 1.

„Pentru mine și pentru echipă a fost meciul perfect. Nu mă gândeam nicii în visele cele mai frumoase că putem câștiga cu 3-0 la Farul. Am stat foarte bine în teren, am făcut presing, a fost exact ce trebuie. Dacă îi lași pe cei de la Farul să joace, nu ai nicio șansă.

Cel mai important a fost primul gol. Acel gol ne-a dat aripi și a fost extraordinar. Golul a venit de la un jucător (n.r. Ermal Krasniqi) care nu mă surprinde, îl știu foarte bine, mi l-am dorit cel mai mult și sper să nu-l vindem repede. E un fotbalist excelent, cuminte, are calități fizice incredibile. Victoria e a întregii echipe însă, merită toți felicitări.

După înfrângerea cu Sibiul de anul trecut eram foarte supărat. Aveam nevoie de o reacție pozitivă azi. Secretul e să muncim..în opinia mea, cel puțin 5 echipe se vor bate la titlu pana în ultima etapă, sunt conștient de acest lucru”, a declarat Dan Petrescu la finalul meciului cu Farul.

Recomandări
  • Cum s-a făcut transferul noului star de la CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și