Închide meniul

Farul – CFR Cluj 0-3! Dan Petrescu, șah-mat la „Rege”! Campioana învinge categoric trupa lui Gică Hagi și urcă pe primul loc în Liga 1

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 ianuarie 2023, 21:59

Farul – CFR Cluj 0-3! Dan Petrescu, șah-mat la Rege”! Campioana învinge categoric trupa lui Gică Hagi și urcă pe primul loc în Liga 1

Farul - CFR Cluj 0-3! Dan Petrescu câștigă entuziasmant în fața lui Gică Hagi

Dan Petrescu / Profimedia

Farul – CFR Cluj 0-3! Dan Petrescu obține o victorie clară în fața lui Gică Hagi și ardelenii revin pe primul loc în Liga 1!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a fost mult mai eficientă și a știut să maximizeze oportunitățile ivite.

Farul – CFR Cluj 0-3! Dan Petrescu, șah-mat la „Rege”! Campioana învinge categoric trupa lui Gică Hagi și urcă pe primul loc în Liga 1

După o primă repriză modestă, cu puține faze de poartă, CFR Cluj s-a dezlănțuit în repriza secundă. Eraml Krasniqi, la debutul său pentru CFR (min 49), Cristi Manea (min 59) și Claudiu Petrila (min 77) duc cele trei puncte în Gruia, iar CFR revine pe primul loc în Liga 1!

Farul nu a profitat de șansele sale, însă lupta la titlu se anunță foarte echilibrată, mai ales la startul play-off-ului.

Grație acestei victorii, ardelenii sunt lideri, cu 47 de puncte, în 22 de meciuri. Trupa lui Gică Hagi ocupă locul secund, cu 45 de puncte. FCSB completează podiumul, cu 41 de puncte.

Reclamă

Farul – CFR Cluj 0-3 LIVE TEXT

Min 77. GOOOOL CFR Cluj! Claudiu Petrila duce scorul la 3-0, cu o reluare din interiorul careului după o pasă oferită de Ermal Krasniqi.

Min 59: GOOOOOL CFR Cluj! Cristi Manea majorează diferența din penalty!

Min 49: GOOOOOL CFR Cluj! Ermal Krasniqi, la debutul său în tricoul ardelenilor, finalizează frumos o combinație cu Emmanuel Yeboah.

Reclamă 4 / 0/3

Min 16: Daniel Bîrligea are șansa deschiderii scorului pentru CFR Cluj, dar șutează în plasa laterală.

Min 10: Louis Munteanu ratează o ocazie uriașă! Scăpat singur cu portarul Scuffet, după un contraatac superb, jucătorul Farului trimite pe lângă poartă.

Min 1: A început meciul!

În partida din tur, Farul s-a impus în Gruia cu scorul de 3-1, grație „dublei” lui Louis Munteanu, și a golului lui Alexi Pitu.

Cele două formații s-au mai întâlnit în acest sezon și în grupele Cupei României. Meciul respectiv a fost disputat la Ovidiu, și s-a încheiat cu scorul de 0-0.

CFR Cluj vine după un cantonament disputat în Spania. Clujenii au disputat și trei partide amicale, în care au înregistrat două remize și o înfrângere.

De cealaltă parte, Farul a preferat să rămână în țară pentru a-și efectua pregătirea pentru a doua parte a sezonului.

Reclamă

În această perioadă de mercato, Farul a efectuat cinci transferuri, iar Kevin Boli se numără printre jucătorii aduși de Gică Hagi. De cealaltă parte, CFR Cluj a transferat și ea patru jucători.

Echipele de start:

Farul: Aioani – Boli, Larie, Artean, Kiki – Nedelcu, T. Băluță, Grameni – Alibec, L. Munteanu, A. Pitu
Rezerve: Buzbuchi – Baravykas, Sîrbu, Borza, Casap, Grobry, Sali, A. Mazilu, V. Morar
Antrenor: Gheorghe Hagi

CFR Cluj: Scuffet – C. Manea, Burcă, Yuri, Camora – Boateng, Muhar, Cvek – Yeboah, Bîrligea, Krasniqi
Rezerve: Bălgrădean – R. Bălan, Țîru, Hoban, Petrila, Maglica, Malele, Janga
Antrenor: Dan Petrescu

Gică Hagi abia aşteaptă duelul cu Dan Petrescu: „El vrea să mă bată pe mine, şi eu pe el!”

Gică Hagi a declarat că echipa sa va da totul pentru a învinge CFR Cluj. „Regele” susţine că startul de an nu se putea să fie unul mai bun, întâlnind campioana României pe teren propriu.

Totodată, Hagi a mai oferit declaraţii şi despre jucătorii pe care nu va putea conta în partida cu CFR Cluj. Mai exact, Mihai Popescu este suspendat, în timp ce brazilianul Mateus nu este pus la punct cu pregătirea fizică.

„Primul meci…nu se putea să începem mai bine, cu campioana României acasă. E un meci foarte greu, mereu au ieşit meciuri bune între noi. E un meci echilibrat, deschis la orice, ne dorim să-l câştigăm. Adversarul e competitiv, dar trebuie să ne ridicăm la înălţimea lui, ei au o mentalitate de învingători.

Popescu e suspendat, Mateus nu e încă pregătit. Toţi cei care au semnat, şi noi ceilalţi, suntem pregătiţi să începem cu o victorie. Am încercat să găsim jucători pentru posturile deficitare.

Eu vreau să-l bat pe el şi el vrea să mă bată pe mine, cu siguranţă va fi aşa întotdeauna. Şi la antrenament, fiecare voia să câştige. Noi trebuie să jucăm foarte bine, şi ofensiv şi degensiv„, a declarat Gică Hagi, în conferinţa de presă premergătoare duelului cu Gică Hagi.

Recomandări
  • Farul – CFR Cluj 0-3
  • Duel „de foc” între Gică Hagi și Dan Petrescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și