Închide meniul

Cum s-au comportat jucătorii de la FCSB după ce au scăpat de antrenorul Gigi Becali. „E important să se întâmple acest lucru”

Antena Sport Publicat: 22 august 2021, 14:50

Reclamă
Cum s-au comportat jucătorii de la FCSB după ce au scăpat de antrenorul Gigi Becali. „E important să se întâmple acest lucru

Edi Iordănescu a vorbit despre meciul Farul - FCSB

Hepta

„Cu siguranță că da, e important să se întâmple acest lucru și să se vadă în joc, în exprimarea lor, dar am văzut atitudine. Eu nu pot să fac comparații și paralele cu ce a fost înaintea mea, sunt sigur că fiecare antrenor dinaintea mea a încercat să organizeze lucrurile cât mai bine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În mod special, în plan tehnico-tactic, mi s-au părut extrem de atenți, focusați, implicați, am găsit acea agresivitate pe care o căutam la antrenamente, sunt sigur că vor să demonstreze. Sunt sigur că cei cu care am mai lucrat le-au transmis celorlalți ceea ce înseamnă pretențiile și așteptările mele la activitatea zilnică și nu am niciun fel de emoții.

Edi Iordănescu: Îmi doresc ca jucătorii să înțeleagă că sunt aici să-i ajut, să lucrăm împreună

Îmi doresc ca ei să înțeleagă că sunt aici să-i ajut, să lucrăm împreuna și să producem performanță, dar în același timp că sunt primul care se va asigura că ei vor fi protejați din toate punctele de vedere. Responsabilitatea lor este să dea totul pe teren, responsabilitatea mea va fi rezultatul meciului.

Cu siguranță că am avut discuții individuale cu ei. Au fost, sunt și vor persista. Acum nu au fost foarte multe, pentru că nu am timp, îmi lipsește perioada precompetitională, dar pentru că face parte din stilul meu de a gestiona lucrul, între mine și grup sau ei individual trebuie să fie dialog încontinuu. Nu sunt genul de antrenor pasiv, ci unul activ care își dorește ca jucătorii săi să stie mereu ce au de făcut”, a spus Edi Iordănescu, într-o conferinţă de presă.

Gigi Becali, greu de ţinut în frâu de Edi Iordănescu

Patronul lui FCSB a anunţat că nu va mai face schimbările la echipă, odată cu venirea noului antrenor, dar Dumitru Dragomir nu îl crede.

Reclamă
Reclamă 4

Fostul conducător al fotbalului românesc este sigur că lui Becali îi va fi greu să se abţină. „Nici măcar clauzele pe care le are Edi Iordănescu în contract nu vor putea să facă diferenţa. „(Reporter: Se retrage Gigi Becali?) Să dea Dumnezeu să fie aşa, dar eu nu cred. După cum îl ştiu pe Gigi, el e comandantul!„, a declarat Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

„Le garantez că foarte multe lucruri, pe care probabil le-au digerat mai greu şi nu le-au plăcut, vor fi 100% în mâna mea. Îmi asum tot ce înseamnă activitatea echipei„, a transmis Iordănescu la conferinţa de presă. Antrenorul lui FCSB poate rupe contractul unilateral în situaţia în care finanţatorul va critica antrenorul sau jucătorii în public, dar şi dacă patronul va da ordine ca un jucător să joace, sau să fie scos din lot.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
0:21 2 iun.

Carlo Ancelotti, prima reacţie după ce a câştigat pentru a 5-a oară trofeul Champions League! De ce l-a certat pe Vinicius

0:15 2 iun.

Carlo Ancelotti a stabilit un nou record! Este singurul antrenor din istorie care a cucerit 5 Ligi ale Campionilor ca antrenor

0:04 2 iun.

Toni Kroos, standing ovation în finala Champions League! Luka Modric l-a înlocuit în ultimul meci la Real Madrid

23:55

FotoBorussia Dortmund – Real Madrid 0-2! Real a cucerit cea de a 15-a Ligă a Campionilor din istorie! E a 5-a şi pentru Ancelotti!

23:29

FotoImagini de senzaţie cu Zinedine Zidane de la finala Ligii Campionilor!

23:10

Jude Bellingham a scris istorie în finala Champions League! Englezul a doborât un record deţinut de o legendă a lui Real Madrid

1 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 2 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 3 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 4 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!” 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, apariţie răvăşitoare în braţele internaţionalului român! Ami a întors toate privirile 6 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
Citește și