Închide meniul

„Cum vă simțiți când lumea spune că sunteți o marionetă?” Toni Petrea a răspuns pe loc. Răbufnirea antrenorului lui FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 noiembrie 2021, 8:36

„Cum vă simțiți când lumea spune că sunteți o marionetă? Toni Petrea a răspuns pe loc. Răbufnirea antrenorului lui FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Despre FCSB s-a vorbit mult pe tema schimbărilor. Gigi Becali a rescunoscut în trecut că se implica la echipă și făcea schimbările, cât și primul „11”, chiar și în primul mandat al lui Toni Petrea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cum vă simțiți când lumea spune că sunteți o marionetă?” Răspunsul lui Toni Petrea

Revenit la FCSB după plecarea lui Edi Iordănescu, cel care n-a mai vrut să lucreze în stilul lui Gigi Becali, Toni Petrea a fost ironizat în multe rânduri. Antrenorul vicecampioanei s-a obișnuit însă cu acest lucru.

”Putem să oprim pe cineva să-și expună părerea? Nu mai citesc declarațiile, chiar nu le mai citesc”, a fost răspunsul dat de Toni Petrea, la conferința de presă.

Toni Petrea a debutat cu un succes pe banca lui FCSB. Roș-albaștrii s-au impus cu 3-1 împotriva celor de la FC Botoșani, în etapa cu numărul 16 în Liga 1. Petrea a antrenat-o pe FCSB și în sezonul trecut, când a ratat titlul și Cupa României. În prezent, echipa patronată de Gigi Becali este tot pe locul secund, la 8 puncte în urma aceleiași CFR Cluj.

Reacția lui Toni Petrea când a fost întrebat despre autorul schimbărilor

FCSB a făcut trei schimbări monumentale în duelul cu Botoșani, care au adus, practic, victoria cu FC Botoșani. Vali Gheorghe, Ianis Stoica și Constantin Budescu au fost trimiși pe gazon în repriza secundă. Primii doi au marcat, iar Budi a oferit un assist. Toni Petrea a fentat elegant tentativa reporterului de a afla cine a făcut modificările.

Reclamă

„Nu știm sigur cine a făcut schimbările”, i-a spus reporterul lui Petrea, care însă a evitat total subiectul. ”Avem un lot de jucători foarte valoros, nu contează cine intră de la început, cine intră pe parcurs, trebuie să îşi facă datoria. Trebuie să dea totul pe teren, chiar dacă joacă un minut sau cinci minute”, a spus Petrea.

În runda următoare, FCSB are derby cu Universitatea Craiova. Partida este programată duminică, 28 noiembrie, și poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și