Închide meniul

FCSB – Botoşani 3-1. Final nebun pe Arena Naţională. Florin Tănase a marcat la ultima fază a meciului. „Inspiraţia” lui Toni Petrea: două „rezerve” au marcat

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 noiembrie 2021, 22:20

FCSB – Botoşani 3-1. Final nebun pe Arena Naţională. Florin Tănase a marcat la ultima fază a meciului. „Inspiraţia lui Toni Petrea: două „rezerve au marcat

Florin Tănase ar putea ajunge la arabi

Hepta


FCSB – Botoşani 3-1

FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii 1, în care a revenit de la 0-1. Au marcat V. Gheorghe ’78, Stoica ’86 şi Tănase ‘90+4 pentru FCSB, respectiv Braun ’24 pentru oaspeţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În clasamentul Ligii 1, lider este CFR Cluj, cu 42 de puncte, iar FCSB este pe locul doi, cu 34 de puncte. FC Botoşani ocupă poziţia a cincea, cu 27 de puncte, la egalitate cu echipa de pe locul patru, FC Rapid. Poziţia a treia este ocupată de Universitatea Craiova, care are 28 de puncte.

Min. 90+3: Ce nebunie de meci. Florin Tănase a marcat la ultima fază a meciului. FCSB a revenit incredibil şi a întors rezultatul în ultimul sfert de oră.

Min. 89: Ocazii uluitoare la ambele porţi. Ianis Stoica a ratat cu poarta goală. Valentin Gheorghe a tras în portar.

Min. 86: GOOOL FCSB! Ianis Stoica a marcat pentru 2-1. din pasa lui Constantin Budescu.

Reclamă

Min. 78: Ocazie uriaşă FCSB! Budescu scapă singur, însă reia slab, cu exteriorul.

Min. 77: GOOOL FCSB! Valentin Gheorghe a marcat un gol superb, cu un şut perfect de la marginea careului.

Min. 69: Dublă schimbare la FCSB. Au ieşit Olaru şi Cordea, au intra Ianis Stoica şi Valentin Gheorghe.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 59: Schimbare la FCSB! A ieşit Claudiu Keşeru, a intrat Constantin Budescu.

Min. 51: Ocazie mare pentru FCSB! Florin Tănase a fost blocat în ultima clipă.

Min. 46: A început a doua repriză. Toni Petrea nu a făcut nicio schmbare la pauză.

Min. 45: Pauză pe Arena Naţională!

Min. 36: Ocazie Botoşani! Ţigănaşu a tras la colţul lung, de la marginea careului, însă Vlad a reuşit să respingă în corner.

Min. 25: GOOOL FC Botoşani! Braun a deschis scorul la capătul unui contraatac perfect.

Min. 1: A început partida.

Reclamă

Update 19:25: FCSB – Botoşani. Echipele de start

FCSB (4-3-3): Vlad – Creţu, Vinicius, Miron, Popescu – Olaru, Şut, Tănase – Cordea, Keşeru, Oct. Popescu

Botoşani (4-2-3-1): Pap – Racoviţan, Şeroni, Dawa, Ţigănaşu – Papa, Edjouma – Braun, Florescu, Santos – Ongenda

Ştirea iniţială

Becali este convins că Toni Petrea va avea un debut excelent în noul mandat. Florinel Coman este singurul jucător care mai are nevoie de timp pentru a putea reveni pe teren. La FCSB nu mai sunt alte probleme de lot.

FCSB – Botoşani LIVE TEXT. Pariul lui Gigi Becali

Darius Olaru este marele pariu al finanțatorului. Gigi Becali este convins că mijlocașul de 23 de ani, autor al 7 goluri sezonul trecut, va face diferența.

”Cu Botoșani, vom arăta foarte bine. Au revenit toți băieții, în afara lui Coman. Dar, o să vedeți o echipa că va fi din ce în ce mai puternică. Vom fi extrem de puternici de acum înainte. Și-au revenit și Cordea, și Tavi Popescu, dar mai ales Darius Olaru.

Olaru este un fotbalist extrem de important la mijlocul terenului. A avut o perioadă mai slabă, dar acum este forță. O să-l vedeți de acum ce joacă”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

În ultimele opt etape, FCSB a obținut șapte victorii și o remiză. Chiar și așa, Edi Iordănescu a fost forțat de patron să își dea demisia. Roș-albaștrii au de recuperat 11 puncte față de liderul CFR Cluj, după ce trupa lui Dan Petrescu a învins-o cu 2-0 pe FC U Craiova 1948.

Toni Petrea a dezvăluit cum l-a convins Gigi Becali să semneze cu FCSB

Toni Petrea a fost antrenorul lui FCSB și în sezonul trecut, dar a plecat după ce a ratat titlul și Cupa România. Acum, Gigi Becali l-a adus înapoi după ce l-a îndepărtat pe Edi Iordănescu.

„Sincer, nu mă gândeam că voi reveni așa de repede pe banca echipei! Am acceptat aceasta propunere venită din partea patronului echpei pentru că e într-adevăr o provocare pentru mine. Și chiar îmi plac provocările.

N-am venit aici să mă gândesc la plecare, de-abia am sosit. Gândurile mele se îndreaptă doar către ceea ce trebuie să fac acum. Într-adevar am avut o discuție cu patronul înainte de a semna noul contract. Am convingerea că lucrurile vor decurge așa cum trebuie și echipa să nu aibă de suferit, asta e cel mai important”, a spus Toni Petrea, la prima conferință de presă după ce a semnat cu FCSB.

FCSB – Botoşani LIVE TEXT. Echipele probabile

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și