Închide meniul

Cum vrea CSA Steaua să oprească disputarea derby-ului FCSB – CFR Cluj în Ghencea. Planul pregătit de „militari”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 aprilie 2022, 17:37

Cum vrea CSA Steaua să oprească disputarea derby-ului FCSB – CFR Cluj în Ghencea. Planul pregătit de „militari

Cum vrea CSA Steaua să oprească disputarea derby-ului FCSB - CFR Cluj în Ghencea

Hepta

Gigi Becali va face solicitare ca derby-ul FCSB – CFR Cluj să se joace în Ghencea. Vestea nu le-a picat deloc bine celor de la CSA Steaua, cei care evoluează în mod obișnuit pe noua arenă. „Militarii” au găsit motivul pentru a-i interzice FCSB-ului să joace posibila „finală” pentru titlu în „casa” lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua nici nu ia în calcul un posibil duel dintre FCSB și CFR Cluj în Ghencea, în ultima etapă din play-off-ul Ligii 1. Gigi Becali visează la scenariul respectiv, dar „militarii” sunt pregătiți să facă orice pentru a-i strica planurile.

Cum vrea CSA Steaua să oprească disputarea meciului FCSB – CFR Cluj în Ghencea

Stadionul Ghencea va fi liber în perioada 20-23 mai, când va avea loc derby-ul FCSB – CFR Cluj. Nici echipa de fotbal, nici cea de rugby din cadrul CSA Steaua nu vor avea meci pe teren propriu, la data respectivă.

Totuși, oficialii din Ghencea au găsit un alt motiv pentru a interzice FCSB-ului să joace în „casa” lor.

Potrivit gsp.ro, „militarii” consideră că litigiile anterioare și actuale dintre FCSB și CSA Steaua vor duce la un răspuns negativ în contextul disputării partidei cu CFR în Ghencea.

Reclamă

„Din moment ce au existat litigii cu FCSB, pe care le-am câștigat, atunci e clar că acțiunile lui Gigi Becali ne-au prejudiciat.

Plus că încă mai sunt în plină judecare alte spețe, inclusiv pe subiectul dacă Gigi Becali trebuie să despăgubească CSA Steaua cu 37 de milioane de euro fiindcă a folosit marca Steaua vreme de 10 ani, deși nu avea voie să o facă.

Toate aceste lucruri sunt argumente solide să nu poți da curs solicitării FCSB de a intra pe stadionul din Ghencea.”, a explicat un oficial al CSA Steaua, potrivit gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali: „Direct pe Ghencea o să jucăm!”

FCSB poate deveni campioană pe Ghencea. Gigi Becali s-a decis şi a anunţat că va face cerere pentru a juca pe stadionul celor de la CSA Steaua.

„Direct pe Ghencea o să jucăm (n.r. meciul decisiv cu CFR). Ce, e stadionul lor? Crezi că fac ei ce vor (n.r. – CSA Steaua)? Facem plângeri peste tot: DNA, procuratură, mergem peste tot unde e nevoie, chiar și la președinte, pentru a juca acolo, dacă nu ne dau voie. Arcul de Triumf nu este deocamdată o soluție pentru noi, are prea puține locuri.”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Inițial, într-un comunicat oficial, cei de la CSA Steaua au spus că nu vor comenta declarația lui Gigi Becali, dar vor analiza cererea patronului FCSB și vor oferi un răspuns în conformitate cu prevederile legale.

„Clubul Sportiv al Armatei Steaua nu comentează afirmațiile patronului FCSB, dar vă putem comunica faptul că stadionul Steaua este în administrarea Ministerului Apărării Naționale și în folosința Clubului Sportiv al Armatei Steaua București.

Prioritate în folosirea acestuia o au echipele de fotbal și rugby ale clubului. Ca și până acum, orice solicitare va fi analizată în cadrul clubului, iar răspunsul va fi în conformitate cu prevederile legale.

Referitor la faptul că echipa națională a României a jucat pe stadionul Steaua, vă comunicăm că între Clubul Sportiv al Armatei Steaua București și Federația Română de Fotbal a fost încheiat un protocol de colaborare privind disputarea meciurilor reprezentativei României pe stadionul din Ghencea.”, a anunțat Biroul de presă al CSA Steaua București, citat de gsp.ro.

 

Reclamă
Recomandări
  • Cum vrea CSA Steaua să oprească disputarea derby-ului FCSB – CFR Cluj în Ghencea
  • Planul pregătit de „militari” împotriva lui Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
Vezi toate știrile
Citește și