Închide meniul

Cutremur la Dinamo! Magaye Gueye a fost prins dopat la Dinamo – FCSB, din Cupa României. Atacantul a consumat cocaină

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 martie 2021, 15:11 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Cutremur la Dinamo! Magaye Gueye a fost prins dopat la Dinamo – FCSB, din Cupa României. Atacantul a consumat cocaină

Captură Prosport

Magaye Gueye ar fi fost prin dopat

După cazurile de dopaj de la Astra Giurgiu, un alt caz zguduie fotbalul românesc. Un jucător de la Dinamo a fost prins dopat, scrie GSP. Conform sursei citate, Magaye Gueye a consumat cocaină. ANAD a trimis deja înștiințări către Dinamo, LPF, FRF și COSR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Magaye Gueye a fost depistat cu cocaină în urma testelor făcute după derby-ul cu FCSB din Cupă, câştigat de dinamovişti cu 1-0. Culmea, cei care au cerut cu insistenţă control anti-doping au fost dinamoviştii, aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate la acel moment.    

Cine este Magaye Gueye, fotbalistul de la Dinamo care a concumat cocaină

Născut pe 6 iulie 1990, la Nogent-sur-Marne (Franța), Magaye Gueye are dublă cetățenie, senegaleză și franceză. A început fotbalul în campionatul francez la Strasbourg și a mai evoluat în carieră la Everton (Anglia), Brest (Franța), Milwall (Anglia), Adanaspor și Ankaraspor (ambele în Turcia) și Qarabag (Azerbaidjan).

24 de meciuri în Premier League și 15 partide în Cupa Angliei și în Cupa Ligii are Magaye Gueye pentru Everton.

2 goluri a marcat Magaye Gueye, sezonul trecut, pentru Qarabag în Europa League și unul în preliminariile Champions League.

Reclamă

3 selecții are Magaye Gueye pentru reprezentativa sub 23 de ani a Senegalului.

10 goluri în 27 de meciuri a înscris Magaye Gueye pentru loturile naționale Franța U16, U19, U20 și U21.

Magaye Gueye, în mijlocul unui scandal, după ce a înjurat-o pe Dinamo

Decizia suporterilor acționari de a-i prelungi contractul lui Magaye Gueye este cel puțin surprinzătoare. Senegalezul a înjurat clubul din Ștefan cel Mare din cauza restanțelor salariale, iar cei de la DDB au fost foarte supărați din această cauză. Magaye Gueye ar fi înjurat Dinamo la o petrecere în psicină, la care a participat şi de Laurette, cea cu care fotbalistul ar avea o relaţie. 

Reclamă 4 / 0/3

"Pe teren, acest Magaye nu m-a impresionat. Eu, de la bun început, mi-am dat seama că nu poate fi o soluție bună pentru Dinamo. Sper că acolo, în filmare, a fost mai convingător, pentru că pe teren nu m-a convins deloc. Acum, antrenorul trebuie să decidă în cazul lui.

Noi vrem să fie dat afară! N-are rost să ne mai încurcăm cu el. Cine e Magaye Gueye? De 25.000 de euro pe lună trebuie să arăți ceva, dar el s-a trezit în România, unde șampania este bună și ieftină", a transmis unul dintre membrii programului DDB.

Recomandări
  • Un jucător de la Dinamo ar fi fost prin dopat
  • Scandal de proporţii în fotbalul românesc

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și