Închide meniul
NEWS ALERT

Cutremur la Dinamo! Procesul care poate duce clubul pe marginea prăpastiei! Ce riscă echipa din Ştefan cel Mare

Antena Sport Publicat: 14 octombrie 2021, 9:17

Cutremur la Dinamo! Procesul care poate duce clubul pe marginea prăpastiei! Ce riscă echipa din Ştefan cel Mare

Cutremur la Dinamo!

Hepta

  • Isma Lopez cere 350.000 de euro
  • Lopez a jucat 8 meciuri pentru Dinamo

Pentru Dinamo, urmează un nou proces la TAS după ce sindicatul mondial al fotbaliştilor a ales să facă recurs pentru a-l apăra pe Isma Lopez, jucătorul care cere clubului 350.000 de euro. Dacă va pierde procesul, Dinamo va rămâne din nou fără dreptul de a transfera jucători, susţine gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo riscă o nouă interdicţie la transferuri

Astfel, Mircea Rednic şi Iuliu Mureşan trebuie să se grăbească cu transferurile din această perioadă. Dinamo primise şi în vară radicala sancţiune după litigiul avut cu Isma Lopez, care cerea suma de 350.000 de euro pentru întreaga perioadă din contractul semnat cu gruparea din „Ştefan cel Mare”.

Spaniolul a jucat 8 meciuri pentru Dinamo, iar clubul a avut surpriza ca TAS să ridice interdicţia la transferuri. Totuşi, FIFPRO, sindicatul mondial al jucătorilor, nu renunţă şi a pregătit un dosar de recurs după decizia luată de TAS. Sindicatul vrea să demonstreze că Dinamo nu şi-a respectat contractele avute şi cu alţi jucători, clubul fiind acuzat de rea-credinţă.

Reclamă

Un nou scandal la Dinamo! Dario Bonetti vrea să-i ia locul lui Mircea Rednic

Dinamo este implicată într-un nou scandal. Deşi a fost dat afară de la Dinamo, Dario Bonetti nu se împacă deloc cu această situaţie. Vrea să îi ia locul lui Mircea Rednic şi a dat în judecată echipa din Ştefan cel Mare.

Administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, ştie ce a făcut italianul împotriva celor de la Dinamo. „Ne judecăm! Aparent, dumnealui urmărește să se întoarcă la Dinamo. Aparent! Va fi un dosar asociat care nu are nicio legătură cu planul de reorganizare, nu-l poate afecta în niciun fel. Ne-am asumat acest lucru, ne așteptam”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

Reclamă

Dario Bonetti vrea să îi ia locul lui Mircea Rednic după ce a fost demis de la echipa din „Ștefan cel Mare”. Două luni a rezistat Dario Bonetti pe banca lui Dinamo, cu un bilanţ foarte prost. Două victorii și șase înfrângeri, cea cu FCSB, 0-6, fiind cea mai dură din istoria meciurilor cu marea rivală.

În cererea transmisă Tribunalului București, s-a scos în evidență faptul că fostul antrenor al lui Dinamo câștiga mult mai puțin în comparație cu Mircea Rednic, venit la un club aflat în insolvență.

 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo - Petrolul se poate juca cu fani în tribună
Liga 1 • 14:24
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo