Închide meniul

Un nou scandal la Dinamo! Dario Bonetti vrea să-i ia locul lui Mircea Rednic. Mişcare de ultim moment a italianului

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 13 octombrie 2021, 19:40

Un nou scandal la Dinamo! Dario Bonetti vrea să-i ia locul lui Mircea Rednic. Mişcare de ultim moment a italianului

Dario Bonetti

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Dario Bonetti face orice pentru a reveni la Dinamo. Italianul i-a dat în judecată pe cei din Ştefan cel Mare, iar oficialii clubului au recunoscut totul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dario Bonetti i-a dat în judecată pe cei de la Dinamo

Administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, ştie ce a făcut italianul împotriva celor de la Dinamo. „Ne judecăm! Aparent, dumnealui urmărește să se întoarcă la Dinamo. Aparent! Va fi un dosar asociat care nu are nicio legătură cu planul de reorganizare, nu-l poate afecta în niciun fel. Ne-am asumat acest lucru, ne așteptam”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

Dario Bonetti vrea să îi ia locul lui Mircea Rednic

Dario Bonetti vrea să îi ia locul lui Mircea Rednic după ce a fost demis de la echipa din „Ștefan cel Mare”. Două luni a rezistat Dario Bonetti pe banca lui Dinamo, cu un bilanţ foarte prost. Două victorii și șase înfrângeri, cea cu FCSB, 0-6, fiind cea mai dură din istoria meciurilor cu marea rivală.

În cererea transmisă Tribunalului București, s-a scos în evidență faptul că fostul antrenor al lui Dinamo câștiga mult mai puțin în comparație cu Mircea Rednic, venit la un club aflat în insolvență.

„În situația în care se va trece peste inaplicabilitatea dispozițiilor art.123 din Legea nr. 85/2014 înțelegem să învederăm instanței de judecată că nici condiția maximizării averii debitorului odată cu măsura denunțării contractului nu este îndeplinită.

Reclamă

Posibilitatea denunțării contractelor în curs după deschiderea procedurii insolvenței prevăzută de art. 123 reprezintă un mecanism menit să întrerupă acele raporturi contractuale a căror execuție este oneroasă sau inutilă pentru debitor.
Însă, fără îndoială, că raportat la activitatea Intimatei, nu poate fi contestată utilitatea unui contract de activitate sportivă încheiat cu un antrenor, asimilat furnizorului indipensabil, iar sub aspectul onerozității solicităm instanței să aibă în vedere noul contract de activitate sportiv încheiat cu noul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic, care este mult mai oneros. (…)

Ne întrebăm care a fost analiza efectuată de către administratorul judiciar, anterioară deciziei de denuțare a Contractului și care este maximizarea averii debitoarei pe care a obținut-o odată cu denunțarea”, este cererea prin care Dinamo a fost chemată în judecată, anunţă playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Un nou scandal la Dinamo
  • Dario Bonetti vrea să-i ia locul lui Mircea Rednic

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz Vezi toate știrile
Citește și