Închide meniul

Cutremur la UTA! Laszlo Balint, măsuri drastice după umilința de la Filiași. „Trebuie să plătim pentru imaginea pe care am lăsat-o!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 septembrie 2021, 21:20

Cutremur la UTA! Laszlo Balint, măsuri drastice după umilința de la Filiași. „Trebuie să plătim pentru imaginea pe care am lăsat-o!

Laszlo Balint, măsuri drastice după umilința de la Filiași

SportPictures / Ciprian Petcut/Sport Pictures

Laszlo Balint a anunțat că a propus ca toți jucătorii și membrii staff-ului celor de la UTA să fie amendați. În plus, antrenorul arădenilor l-a scos complet din circuitul primei echipe pe fundașul Marius Tomozei (31 de ani).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cutremur la UTA după umilința de la Filiași

”Un rezultat ruşinos, ca atare după meci, după o analiză amănunţită, am propus conducerii două măsuri. Una dintre ele a fost aceea legată de Marius Tomozei, să nu ne mai bazăm pe el pentru echipa mare a clubului nostru, nu mai face parte din lot.

A doua măsură a fost sancţionarea financiară a tuturor jucătorilor care au participat la meci şi a întregului staff tehnic. Toţi avem partea noastră de vină, mi se pare normal să plătim pentru imaginea pe care am lăsat-o după acel meci.

Conducerea a aprobat aceste măsuri, au fost puse în vigoare, ca atare am fost obligaţi să trecem peste. Ieri am avut o discuţie destul de lungă în vestiar. Am acceptat greşelile, încercăm să le remediem. Problema mare a fost legată de atitudinea generală, dar sunt convins că la meciul cu CFR vom arăta cu totul altfel”, a declarat Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA.

În momentul meciului de la Filiași, UTA era pe locul 4 în Liga 1, în timp ce gazdele erau la jumătatea clasamentului în Liga 3, Seria 6. Următorul meci al arădenilor este duminică, pe teren propriu, împotriva campioanei CFR Cluj.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și