Închide meniul

Vestea momentului pentru rivalele CFR-ului. „Suntem 12-13 toţi”. Dan Petrescu are probleme mari

Gabriel Zamfirescu Publicat: 25 septembrie 2021, 17:41

Reclamă
Vestea momentului pentru rivalele CFR-ului. „Suntem 12-13 toţi. Dan Petrescu are probleme mari

CFR Cluj - AZ Alkmaar

Hepta

Rivalele CFR-ului în lupta pentru titlu pot sărbători. După eliminarea din Cupa României, ardelenii mai pot pierde un meci, duminică, de la ora 21.00, cu UTA, la Arad. Dan Petrescu spune că are mari probleme de lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Probleme mari la CFR Cluj

Dan Petrescu nu e prea mulţumit nici de noua achiziţie a campioanei, Hadi Sacko. „În perioada asta a anului aduci jucători care nu au jucat de 3-4 luni. Nu te poate ajuta imediat. Jucătorii noştri de atac sunt pe masa de masaj.

Jucăm cu un copil pe care l-am antrenat o zi. Va fi însă trecătoare chestia asta. Sper ca toţi atacanţii să vină pe teren, avem nevoie de ei. Noua aciziţie dacă poate juca măcar o repriză ar fi foarte bine”, a spus antrenorul, într-o conferinţă de presă.

Dan Petrescu se bazează doar pe 13 jucători

Înaintea meciului cu UTA situaţie este extrem de complicată pentru Dan Petrescu. „Suntem campioana României dar e foarte subţire lotul şi banca. Ne vom bate însă până la ultima picătură cu toţii. Important e să nu mai pierdem meciuri şi să nu mai luăm goluri. Cu Craiova am avut un şut pe poartp primit şi am luat un gol. La fiecare şut pe poartă noi luăm gol.

Aş vrea să se refacă ai noştri. Sunt jucători care pot juca doar în Cupă şi noi nu mai suntem în Cupă. De ce să am listă de 22 când pot avea de 30? Noi jucăm foarte multe meciuri. E foarte greu. Nu mai ştiu cum ne cheamă. Celelalte echipe te aşteaptă pregătiţi şi gata de luptă. Suntem 12-13 toţi. Nu am pe cine să menajez. Sper ca până la meciul de joi să îşi revină cineva, altfel o să bag fundaşi centrali în atac. În 7 zile trei meciuri. O să băgăm copii, dar e presiune pe ei”, a mai spus antrenorul campioanei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:44 FotoComo revine în Serie A după 21 de ani! A terminat pe locul 2 Serie B, în spatele Parmei românilor Man şi Mihăilă! 10:40 „Am ținut cu Dinamo!” Florinel Coman, anunț surprinzător înainte de plecarea de la FCSB! Campionul a dat cărțile pe față 10:24 „Nu aş aduce un antrenor străin” Tehnicianul român care îi este recomandat lui Dan Şucu dacă nu se înţelege cu Marius Şumudică! 9:59 Restricţii de trafic pentru semimaratonul Bucureşti! Sunt aşteptaţi 10.000 de alergători! Ce străzi vor fi închise 9:56 Prima reacție a lui Novak Djokovic, după ce a fost lovit în cap la turneul de la Roma! Ce a spus despre șocantul incident 9:43 Marian Iancu e de părere că, după Daniel Niculae, trebuie să plece şi o altă persoană din conducerea Rapidului: „Să dispară” 9:43 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 8:47 „Va fi frumos!” Siyabonga Ngezana visează să joace cu FCSB în Liga Campionilor! Ce a spus despre șansele roș-albaștrilor 8:35 FotoTransformarea uimitoare a lui Toto Dumitrescu! Cum arată acum fiul lui Ilie Dumitrescu, ce are altă carieră faţă de tatăl lui 8:20 Ianis Hagi, pasă decisivă în minutul 90+9 la Alaves! Nota primită de „Prinț”, după prestația din meciul cu revelația Girona Vezi toate știrile
Citește și