Închide meniul

Cuvinte mari la adresa lui Mircea Lucescu: ”Era revoluționarul fotbalului românesc!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 aprilie 2020, 10:40

Cuvinte mari la adresa lui Mircea Lucescu: ”Era revoluționarul fotbalului românesc!”

Abaca Press / AA/ABACA via hepta

Cuvinte mari la adresa lui Mircea Lucescu: ”Era revoluționarul fotbalului românesc!”

Dohot a jucat pentru ”câini” în sezonul 1986-1987 și spune despre Lucescu că a revoluționat fotbalul românesc prin metodele sale de antrenament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benone Dohot, despre Lucescu: ”Era revoluționarul fotbalului românesc!”

”Modul de a antrena al lui Mircea Lucescu era total diferit față de ce se întâmpla în țară. Era un antrenor care a încercat să inoveze ceva în fotbal. A venit cu chestii noi, vizionare video, antrenamente pe care la alți antrenori nu le vedeai. Era revoluționarul fotbalului românesc, lucra în stil occidental încă dinainte de Revoluție”, a declarat Dohot pentru site-ul lui Poli Iași.

Dohot a vorbit și despre jucătorii cu care a împărțit vestiarul din ”Ștefan cel Mare” în perioada respectivă.

”Perioada petrecută la Dinamo a fost una foarte frumoasă, acolo am văzut ce înseamnă performanța. În anii 86-87 era foarte greu în România. La Dinamo l-am avut antrenor pe Mircea Lucescu și am fost coleg cu jucători uriași precum Mircea Rednic, Moraru, Orac, Balaci, Cămătaru, Lupu, Mateuț, Răducioiu, Lupescu. Cei mai mari fotbaliști din țară, sunt mândru că am fost coleg cu ei. Și am văzut ce înseamnă o echipă profesionistă, atunci Dinamo era o echipă profesionistă”, a concluzionat fostul fotbalist.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și