Închide meniul

"Dacă aș putea, l-aș da afară din țară!” Pablo Cortacero, făcut praf de Adrian Mutu: "Trebuie să se întâmple ceva”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 ianuarie 2021, 17:39

"Dacă aș putea, l-aș da afară din țară!” Pablo Cortacero, făcut praf de Adrian Mutu: "Trebuie să se întâmple ceva”

News & archive - international via Hepta

Mutu îl desființează pe Pablo Cortacero

”Suporterii încearcă să țină în viață Dinamo, să nu ajungă la faliment, ar fi ceva foarte urât, e singura cu tradiție, în afară de FCSB, care are problema cu numele, care a rămas. Suporterii nu pot ține singuri un club de anvergura lui Dinamo. Ideal ar fi să vină cineva, să găsească o înțelegere cu suporterii, dar cineva foarte profesionist.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu: “L-aș da afară din țară pe Pablo Cortacero” 

Eu, dacă puteam să decid, îl dădeam afară din țară, pentru că aici nu e vorba doar despre Dinamo, e vorba despre noi toți. Nu poți ține o echipă de genul lui Dinamo așa, să nu plătești jucătorii. Cum să ajungă să spună jucătorii și antrenorii că pleacă pentru că nu-s plătiți? Eliminarea acestui personaj din țară trebuie să se întâmple, trebuie să se întâmple ceva ca Dinamo să se salveze”, a spus Adrian Mutu la Digi Sport. 

Adrian Mutu a ocupat și el o funcție de conducere în cadrul lui Dinamo la un moment dat. “Briliantul” a fost director general al “câinilor” în perioada octombrie 2016 – octombrie 2017. Ca jucător, Mutu a câștigat titlul alături de Dinamo în sezonul 1999/2000.  

Pablo Cortacero: “Eu sunt principalul vinovat” 

Pablo Cortacero și-a recunoscut vina pentru situația deplorabilă în care a ajuns Dinamo. Acesta dă asigurări că formația din Ștefan cel Mare nu va ajunge în faliment, dar jucătorii nu mai cred nimic din vorbele lui. 

"Eu sunt principalul responsabil pentru că banii nu au ajuns în club deocamdată. Că sunt o mulțime de oameni neplătiți din cauza mea. Sunt responsabil, dar Dinamo nu va intra în faliment. Nu se va ajunge în niciun faliment. 

Reclamă

Am promis de multe ori și am greșit. Îmi asum asta. Au fost circumstanțe financiare foarte proaste, au fost întârzieri mari, s-au făcut lucrurile foarte prost, ăsta este adevărul, iar eu sunt primul responsabil”, a spus Cortacero. 

Neplătiți, dinamoviștii au cedat fără drept de apel în fața lui FC Botoșani în ultima etapă de Liga 1. Elevii lui Jerry Gane au pierdut cu un neverosimil 0-4, iar șansele de a mai prinde un loc de play-off sunt tot mai mici. Dinamo urmează să o întâlnească pe Gaz Metan pe teren propriu în etapa a 19-a. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Adrian Mutu l-a desfiinţat pe Pablo Cortacero
  • Dinamo, pe marginea prăpastiei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și