Închide meniul

„Dacă continuă aşa, nu îi văd bine deloc!” Ioan Andone deplânge situaţia de la Dinamo: „Retrogradarea ar fi o tragedie!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 decembrie 2021, 16:40

„Dacă continuă aşa, nu îi văd bine deloc! Ioan Andone deplânge situaţia de la Dinamo: „Retrogradarea ar fi o tragedie!

Dezvăluiri incredibile de la Dinamo

Profimedia

Ioan Andone deplânge situaţia de la Dinamo

Dinamo a pierdut chiar şi cu Academica Clinceni, scor 0-1, iar Ioan Andone este uluit de situaţia fostei sale echipe. Legenda dinamovistă nu înţelege de ce jucătorii lui Mircea Rednic nu pot obţine rezultate pozitive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Situaţia este foarte grea. Nu mă aşteptam deloc să nu câştige cu Clinceni, o echipă unde sunt scandaluri, fără stabilitate şi fără victorie până acum. Au fost prea multe ocazii care nu s-au fructificat. Eu nu înţeleg cum fotbaliştii nu au deloc orgoliul că joacă pentru Dinamo. Cred că cei mai mulţi dintre ei sunt mulţumiţi doar că au ajuns în Ştefan cel Mare şi gata.

Sunt cu salariul la zi, nu au probleme, nu ştiu de ce se mişcă aşa cum se mişcă. Dacă dinamoviştii continuă aşa, nu îi văd în regulă, nu îi văd bine deloc… La tradiţia lor, pentru Dinamo retrogradarea ar fi o tragedie”, a declarat Ioan Andone pentru adevărul.

Gabi Torje, declaraţie de dragoste pentru fanii lui Dinamo

Moment fără precedent în fotbalul românesc! Gabi Torje a dezvăluit ce salariu are la Dinamo şi le-a transmis un mesaj fanilor din Ştefan cel Mare, care au răbufnit după umilinţele prin care a trecut echipa lor preferată.

„Vreau să începe prin a spune că nu aș pleca niciodată de la Dinamo într-un moment atât de greu. Salariul meu este de 3000 de euro, plus bonusuri și poate ajunge maximum până la 5000 de euro.

Reclamă

Așadar, vreau să asigur suporterii lui Dinamo că mintea mea este doar aici și la cum să ieșim mai repede din situația grea în care ne aflăm, nicidecum să plec de la clubul pe care îl iubesc și nu-l pot părăsi într-un asemenea moment”, a transmis Gabi Torje.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și