Închide meniul

„Dacă joci așa, la revedere!” Gigi Becali l-a amenințat cu demiterea pe Edi Iordănescu: „Încă mai am încredere în el! Fac ceva pe contract, a pus niște tâmpenii acolo!”

Antena Sport Publicat: 10 noiembrie 2021, 20:40 / Actualizat: 11 noiembrie 2021, 0:14

„Dacă joci așa, la revedere! Gigi Becali l-a amenințat cu demiterea pe Edi Iordănescu: „Încă mai am încredere în el! Fac ceva pe contract, a pus niște tâmpenii acolo!

Gigi Becali, un nou discurs dur la adresa lui Edi Iordănescu

Hepta

  • Gigi Becali, un nou discurs dur
  • Amenințare pentru Edi Iordănescu

Gigi Becali a avut un nou discurs dur la adresa jocului prestat de FCSB. Patronul FCSB a cerut o schimbare de urgență și i-a transmis lui Edi Iordănescu că încă mai are încredere în el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a amenințat cu demiterea pe Edi Iordănescu

„Eu încă mai am încredere în Edi pentru că echipa a avut Covid. Dacă joci tot așa, la revedere. Încă mai am încredere în el. Nu erau probleme 500.000 de euro pentru mine. Fac ceva pe contract, ma interesează pe mine contractul ăla. Îmi închide gura mie contractul ăla? Eu mai am încredere în el. Dacă nu mai am încredere în el, mai plătesc jumătate de milion și gata. A pus el niște tâmpenii acolo

Și ce crezi că ține de clauze din contract. Fac ceva pe contractul ăla, îmi închide mie gura? Mai am încă încredere în el. Nici nu am citit ce a scris el. A pus el acolo niște tâmpenii. Dacă nu am încredere în el, plătesc jumătate de milion, ce să fac? Dar încă mai am încredere în el. Nu a existat naș pentru mine„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Edi Iordănescu se poate îmbogăți dacă pleacă de la FCSB

Edi Iordănescu are viață grea la FCSB. Chiar dacă a avut șapte victorii la rând cu roș-albaștrii în campionat, remiza cu FC Voluntari, din ultima etapă, l-a înfuriat pe patronul vicecampioanei. Gigi Becali l-a criticat în termeni duri pe antrenorul de 43 de ani, care ar putea pleca în această iarnă.

Dacă va fi dat afară, Edi Iordănescu va trebui să primească clauza de reziliere de 500.000 de euro. Tehnicianul ocupantei locului secund din Liga 1 nu duce lipsă de oferte și chiar s-ar putea îmbogăți dacă va accepta una dintre acestea.

Reclamă

Are oferte concrete din zona arabă și nu pleacă. Nu văd niciun motiv să plece. Nu contează ce se aude, el trebuie să stea și să ia campionatul”, a declarat Narcis Răducan la digisport.ro.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă 18:40 LIVE TEXTDinamo – Poli Iaşi 0-0. Bouhenna a fost eliminat! Ieşenii au avut o bară în startul partidei, Politic a ratat singur cu Lung! 18:30 LIVE SCOREBayer Leverkusen – Werder Bremen 0-0! Echipa lui Xabi Alonso, la un pas de primul titlu din istorie 18:15 Liverpool – Crystal Palace 0-1! „Cormoranii”, un nou pas greşit în lupta la titlu! Ratări colosale în meciul de pe Anfield 18:08 Momente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Un jucător al „Ciocănarilor” s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos cu targa! 17:46 „E mare păcat” Alain Prost sare în apărarea lui Max Verstappen: „Nu e mereu decizia pilotului” 17:38 Aurelian Chiţu, discurs foarte dur la adresa centralului Iulian Călin, care l-a eliminat: „A stricat jocul, ne lăsăm de fotbal” 17:00 „Nu se poate aşa ceva!” Eugen Trică s-a năpustit asupra arbitrilor după umilinţa cu Botoşani: „Ei nici nu arbitrează” 16:33 Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară” 15:44 Bernadette Szocs – Mariam Alhodaby LIVE VIDEO (luni, 08:50, AntenaPLAY). Bernie debutează la Cupa Mondială Macao 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar
Liga 1 • 11:22
„O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!”
CFR Cluj - FCSB LIVE TEXT (21:00)
Liga 1 • 9:55
CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibung asupra titlului din Liga 1. Echipele probabile
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre "palma" primită de antrenorii români de la Gigi Becali
Liga 1 • 9:00
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!”
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor
Liga 1 • 13 apr., 23:23
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor: „Se poate!” Ce a spus despre ţintele FCSB-ului
Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal
AntenaPLAY • 13 apr., 20:36
Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal