Închide meniul

Edi Iordănescu se poate îmbogăți dacă pleacă de la FCSB. „Are oferte concrete!”. Unde este așteptat antrenorul criticat public de Gigi Becali

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 noiembrie 2021, 17:53

Edi Iordănescu se poate îmbogăți dacă pleacă de la FCSB. „Are oferte concrete!. Unde este așteptat antrenorul criticat public de Gigi Becali

Edi Iordănescu a ajuns la capătul puterilor

Profimediaimages

Dacă va fi dat afară, Edi Iordănescu va trebui să primească clauza de reziliere de 500.000 de euro. Tehnicianul ocupantei locului secund din Liga 1 nu duce lipsă de oferte și chiar s-ar putea îmbogăți dacă va accepta una dintre acestea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unde ar putea ajunge Edi Iordănescu dacă pleacă de la FCSB

Fost jucător și oficial la FCSB, Narcis Răducan a făcut un anunț de ultimă oră. Edi Iordănescu ar putea antrena, în premieră, în afara Europei.

Are oferte concrete din zona arabă și nu pleacă. Nu văd niciun motiv să plece. Nu contează ce se aude, el trebuie să stea și să ia campionatul”, a declarat Narcis Răducan la digisport.ro.

Au apărut zvonuri că Gigi Becali l-ar forța pe Edi Iordănescu să își dea demisia, pentru a nu-i plăti clauza de 500.000 de euro de reziliere, în cazul unei demiteri. Patronul FCSB i-ar fi găsit deja înlocuitor. Este vorba de Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi de la națională.

Dică a mai antrenat FCSB și este ultimul antrenor care a calificat echipa în grupele unei competiții europene. Mai mult, Dică a ajuns cu FCSB și primăvara Europa League în 2018, atunci când echipa a fost eliminată de Lazio.

Reclamă

Gigi Becali vrea să preia comanda la FCSB

Ceva mai mult de două luni a durat liniștea la FCSB. Gigi Becali a răbufnit la adresa echipei și a criticat jocul formației antrenate de Edi Iordănescu. Finanțatorul roș-albaștrilor nu este mulțumit de ce arată FCSB.

Nu se poate la mine să vină unul să ia bani și să comande el și să-și asume. Se poate doar până în vară. De la vară se face cum vreau eu, cine dă bani comandă. Dacă la fotbal trebuie să dau eu bani și altul să comande, nu vreau! Nu mă interesează să dau bani și să nu pot să comand. Nu mai fac activitatea astea. Dacă dau bani, eu comand. Nu vreau să fiu marele idiot și să dau eu bani și să comande altul. Dacă mă bag, sunt criticat.

Pentru ce să faci? Tu să dai milioane de euro și altul să comande? Unde ai mai văzut așa ceva. Voi sunteți nebuni! Eu m-am luat după voi și am devenit și eu nebun. Am zis că poate aveți dreptate. Dar voi sunteți nebuni. Dacă nu iei campionatul, nu mai iei 20.000 pe euro lună. Ai 5.000 de euro”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și