Închide meniul

”Dacă te mai înjură vreunul, taci din gură!” Ultrașii FCSB l-au băgat în ședință pe Andrei Vlad: ”Sunt patru ani în care gafezi!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 februarie 2022, 10:13

”Dacă te mai înjură vreunul, taci din gură!” Ultrașii FCSB l-au băgat în ședință pe Andrei Vlad: ”Sunt patru ani în care gafezi!”

Andrei Vlad, în tricoul FCSB-ului

Andrei Vlad, în tricoul FCSB-ului

Ultrașii FCSB l-au băgat în ședință pe Andrei Vlad

Andrei Vlad a gafat în FCSB – FC U Craiova 1948 2-2, iar suporterii au fost deranjați de atitudinea acestuia. Andrei Vlad s-a îndreptat spre vestiare la finalul meciului, iar Gheorghe Mustață l-a avertizat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Astăzi am avut o discuție cu Vlad. Am discutat cu el la telefon, prin intermediul unui prieten de-ai mei, era acolo. Văzând declarația mea de alaltăieri din presă, i-am zis: «Băi, Vlad, nu te supăra pe mine, sunt patru ani în care gafezi. Băi, și dacă gafezi, nici măcar să vii la noi să lași capul jos? Mă, taci din gură, vii la noi, nu te înjură nimeni, nu te bate nimeni. Tu, la meciul cu Craiova, pleci la vestiare…».

Eu nu am certat pe nimeni. Am avut o discuție cu el, cum se procedează între jucători și galerie. Și i-am spus: «Indiferent, pierzi, câștigi, vii acolo, vii în fața suporterilor, pentru că suporterii apreciază. Suporterii dacă te văd că nu vii spun că ești și arogant. Nu. Vino, mă, acolo. Lasă un pic capul jos că în viața asta și că pierzi și că câștigi, trebuie să fii acolo. Dacă tu vezi că noi meci de meci venim și te încurajăm, suntem alături de tine, bă, lasă-ne și pe noi măcar. Dacă te mai strigă vreunul sau te înjură, bă, taci din gură. Important este ce se întâmplă la noi în peluză»”, a declarat Gheorghe Mustață, potrivit prosport.ro.

Citește și:

Andrei Vlad, reacție după gafa uriașă din FCSB – FC U Craiova 1948 2-2

O senzație mai puțin plăcută pentru că nu am câștigat. Trebuie să trecem repede peste acest semi-eșec. Dacă ne uităm în totalitate la ce s-a întâmplat pe teren trebuie să fim puțin triști. Portarul lor a fost omul meciului, noi meritam să câștigăm dacă eram mai atenți.

Da, clar puteam să fac mai mult. Nu știu dacă a fost o execuție atât de bună. Nu am ce să fac, trebuie să corectez cât mai repede și să nu se întâmple. Cred că am fost puțin lent și o fracțiune de secundă, cât m-am uitat în careu, nu am mai ajuns.

Reclamă

Am urmărit meciul aseară și era o oportunitate bună se ne apropiem. Măcar am rămas la același număr de puncte. Cred că cu o mentalitate în play-off vor reuși să ne apropiem cât mai repede de primul loc„, a declarat Andrei Vlad, cel care a gafat la golul marcat de Baeten din lovitură liberă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și