Închide meniul

FCSB – FC U Craiova 1948 2-2 | Andrei Vlad, prima reacție după gafa de pe Arena Națională: „Am fost puțin lent. Trebuie să corectez cât mai repede”. Ce spune despre șansele la titlu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 februarie 2022, 22:13

FCSB – FC U Craiova 1948 2-2 | Andrei Vlad, prima reacție după gafa de pe Arena Națională: „Am fost puțin lent. Trebuie să corectez cât mai repede. Ce spune despre șansele la titlu

Andrei Vlad a gafat în meciul cu FC U Craiova 1948

Profimediaimages

Roș-albaștrii aveau șansa de a se apropia la șase puncte de CFR Cluj. Nu au profitat însă de pasul greșit făcut de liderul Ligii 1. Infectat cu Covid-19, Toni Petrea nu a putut sta pe banca vicecampioanei. Mihai Pintilii a fost „principal” pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Vlad, prima reacție după FCSB – FC U Craiova 1948 2-2

O senzație mai puțin plăcută pentru că nu am câștigat. Trebuie să trecem repede peste acest semi-eșec. Dacă ne uităm în totalitate la ce s-a întâmplat pe teren trebuie să fim puțin triști. Portarul lor a fost omul meciului, noi meritam să câștigăm dacă eram mai atenți.

Da, clar puteam să fac mai mult. Nu știu dacă a fost o execuție atât de bună. Nu am ce să fac, trebuie să corectez cât mai repede și să nu se întâmple. Cred că am fost puțin lent și o fracțiune de secundă, cât m-am uitat în careu, nu am mai ajuns.

Am urmărit meciul aseară și era o oportunitate bună se ne apropiem. Măcar am rămas la același număr de puncte. Cred că cu o mentalitate în play-off vor reuși să ne apropiem cât mai repede de primul loc„, a declarat Andrei Vlad, cel care a gafat la golul marcat de Baeten din lovitură liberă.

În duelul de pe Arena Națională au marcat Bălan ’41 şi Baeten ’75 pentru craioveni, respectiv Oaidă ’66 şi Keşeru ‘90+2, din penalty, pentru FCSB.

Reclamă
Citește și:

Nervi pe Arena Națională. Roș-albaștrii au cerut penalty

Faza controversată a avut loc în minutul 70, la scorul de 1-1. Achim l-a faultat pe nou-intratul Claudiu Keșeru, care a căzut „secerat”. Istvan Kovacs a intervenit imediat și, spre nemulțumirea jucătorilor lui Mihai Pintilii, nu a acordat penalty.

„Centralul” partidei i-a acordat cartonaș galben jucătorului oltenilor și a dictat lovitură liberă din marginea careului. Keșeru și coechipierii săi au protestat degeaba. Decizia arbitrului nu a putut fi întoarsă.

Pe reluări nu s-a observat exact dacă faultul a avut loc în careu. Dacă piciorul lui Keșeru era pe linie, atunci vicecampionii ar fi trebuit să primească lovitură de la 11 metri. Atacantul intrat în minutul 61, în locul lui Crețu, a fost cel care a executat lovitura liberă și a fost la un pas să marcheze. Popa a respins mingea din vinclu.

Reclamă 4 / 0/3

Istvan Kovacs a acordat însă penalty în prelungiri, în momentul în care Sidibe l-a faultat pe Ianis Stoica.

Recomandări
  • FCSB – FC U Craiova 1948 2-2
  • Ce a declarat Andrei Vlad

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și