Închide meniul

„Dacă vor pierde, nu vor mai avea nicio şansă!” Florin Tănase vrea să le „distrugă” visul de titlu al oltenilor: „Ei trebuie să recupereze multe puncte!”

Antena Sport Publicat: 25 noiembrie 2021, 12:54

„Dacă vor pierde, nu vor mai avea nicio şansă! Florin Tănase vrea să le „distrugă visul de titlu al oltenilor: „Ei trebuie să recupereze multe puncte!

Florin Tănase este capitanul celor de la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

  • Florin Tănase, mesaj războinic înainte de Universitatea Craiova – FCSB
  • Ce a spus despre echipa lui Reghecampf

Florin Tănase e de părere că FCSB poate câştiga derby-ul cu Universitatea Craiova, aşa cum a făcut-o şi în tur. Căpitanul FCSB spune că presiunea este pe echipa lui Laurenţiu Reghecampf, având în vedere ultimele rezultate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase pune presiune pe Universitatea Craiova

A fost un meci foarte bun pentru noi, ținând cont că am avut și foarte mulți suporteri alături, ne-au împins de la spate și am reușit să câștigăm cu un asemenea scor.

Sper că vom face un meci la fel de bun în deplasare și să ne întoarcem cu cele trei puncte. cu siguranță că va fi dificil, ei trebuie să recupereze mai multe puncte față de lider, dacă vor pierde, nu vor mai avea nicio șansă”, a declarat Florin Tănase pentru FCSB TV.

Reclamă
Citește și:

Mihai Stoica şi Sorin Cîrţu, contre înainte de Universitatea Craiova – FCSB

Mihai Stoica a reacţionat dur, după ce s-a pus la îndoială corectitudinea victoriei celor de la FCSB cu FC Botoşani, scor 3-1. Cornel Dinu şi preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cîrţu, au făcut o serie de declaraţii controversate după victoria celor de la FCSB.

„Pentru cei care s-au uitat la meci… Dacă debitezi asemenea inepţii, ori n-ai nicio legătură, eşti rău intenţionat sau prost de bubui. Adică în prima repriză le-am spus jucătorilor să nu atace, iar celor de la Botoşani să marcheze? Apoi s-a vorbit invers pentru a doua repriză?

Reclamă

Oamenii sunt prea proşti, prea proşti. Botoşani cum s-a dat la o parte? Le-a spus Croitoru <<Ce n’est pas possible aujourd’hui? (n.r. – Azi nu e posibil)>> Lui Edjouma cum i-a zis? Sunt prea bazaconii prea mari, prea mari„, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Preşedintele Universităţii Craiova nu a rămas dator după ce Mihai Stoica l-a atacat în urma ironiilor despre FCSB – FC Botoşani 3-1. Sorin Cârţu a dat de pământ cu managerul general de la FCSB.

„Ce, sunt obligat să văd meciurile lor? Interpretările au fost făcute de ziarişti. Nu trebuie să analizăm amândoi partidele la fel, că suntem pe poziţii diferite. Una fac eu analiza, alta face el! Eu fac analiza din punctul de vedere al ăluia care a jucat sute de meciuri, fac analiza din partea ăluia care a antrenat sute de jocuri. El face analize la fotbal pe ceea ce vede.

Reclamă 4 / 0/3

Unul care în viaţa lui n-a avut şansa să facă un prim unsprezece sau în fotbal sa bată un corner. Cred că nici aut nu-l lăsau să bată! Despre ce analize să vorbim noi amândoi… E diferenţă mare de tot… aşa că ce polemică sa am eu cu MM într-o problemă de asta de analize. Aş avea o problema dacă vedem amândoi la fel!”, a declarat Sorin Cârţu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”