Închide meniul

Dacian Varga, dezvăluiri despre temperamentul lui Dan Petrescu: „În Rusia făcea spectacol! De multe ori se supărau jucătorii”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 11 aprilie 2023, 12:29

Dacian Varga, dezvăluiri despre temperamentul lui Dan Petrescu: În Rusia făcea spectacol! De multe ori se supărau jucătorii”

Dan Petrescu ar fi pe lista lui Al Nassr

Dan Petrescu / Profimedia

Dacian Varga a făcut dezvăluiri despre temperamentul lui Dan Petrescu. Fostul mijlocaș a fost antrenat de SuperDan la Kuban Krasnodar, în Rusia, în sezonul 2010/2011.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacian Varga a mărturisit că atitudinea lui Dan Petrescu era mult mai dură atunci, „bursucul” având reacții extrem de violente, în special atunci când lucrurile nu funcționau la echipă.

Dacian Varga, dezvăluiri despre temperamentul lui Dan Petrescu: „În Rusia făcea spectacol! De multe ori se supărau jucătorii”

Mai mult decât atât, fostul jucător de la Unirea Urziceni a recunoscut că translatorul nici măcar nu traducea toate declarațiile făcute de Dan Petrescu, din dorința de a nu-i înfuria și mai mult pe jucători și pe oamenii de la club.

„Aveam translator. De multe ori nu traducea tot ce zicea Dan Petrescu. Bine, jucătorii vedeau că țipă, că se răstește la noi. Să știi că acolo arbirii erau mult mai maleabili. Dan Petrescu în Rusia era spectacol. Și cât am stat eu acolo, nu a luat niciodată cartonaș roșu.

Eram obșinuiți cu el. Eu cu Gigel Bucur îl știam cel mai bine. Mie îmi spunea Igor Armaș, el fiind din Republica Moldova, înțelegea și rusă și auzea ce traducerea translatorul în rusă. Îmi spunea: ‘Nu, nu e la fel’. Translatorul voia să liniștească, rușii sunt dintr-o bucată. De multe ori se supărau jucătorii, că de ce țipă”, a declarat Dacian Varga, potrivit sport.ro.

Reclamă

Cristi Balaj îl pune la punct pe Andrei Burcă: „Lui nu i-a plăcut când a vorbit Dan Petrescu de el”

Cristi Balaj îl pune la punct pe Andrei Burcă după ce fundaşul CFR-ului a vorbit de Yeboah. Preşedintele lui CFR Cluj i-a amintit fundaşului că nu i-a convenit când a vorbit Dan Petrescu de el.

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a comentat declaraţiile recente ale lui Andrei Burcă.

„La supărare, apar multe asemenea declarații. Eu, dacă aș fi fost sau dacă aș fi fotbalist în momentul acesta, nu aș vorbi de colegi. Dar ei își reglează conturile în vestiar. Sunt bărbați, nu există să gândești ceva și să spui altceva.

Reclamă 4 / 0/3

Public, aici vedem supărarea cât a fost de mare. Exact cum nu i-a plăcut lui Burcă atunci când a vorbit Dan Petrescu de el, sunt convins că nici lui Yeboah nu-i place acum când a vorbit Burcă”, a declarat Cristi Balaj pentru fanatik.ro.

Andrei Burcă l-a criticat pe Yeboah

Nemulţumit că Yeboah nu a pasat la o acţiune periculoasă a lui CFR Cluj, Andrei Burcă l-a criticat pe colegul său.

„Și în tur am avut șansa să mai marcăm, dar Yeboah n-a pasat în fața porții. Așa și astăzi, la 1-1. Trebuie să ne dea de gândit. Aici am fost o echipă, așa s-au luat campionatele aici, nu trebuie să fim individualiști”, a declarat Andrei Burcă după CFR Cluj – FCSB 1-1.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și