Închide meniul

Dan Alexa, declarație care îi va înfuria pe fanii CSA: „Pentru mine Steaua este FCSB”. Ce a declarat antrenorul de la Brașov

Viviana Moraru Publicat: 26 noiembrie 2022, 11:22

Dan Alexa, declarație care îi va înfuria pe fanii CSA: Pentru mine Steaua este FCSB”. Ce a declarat antrenorul de la Brașov

Reacţia lui Dan Alexa după ce a fost refuzat de Gabi Tamaş

Dan Alexa este antrenorul lui FC Braşov / Facebook

  • Dan Alexa, declarație care îi va înfuria pe fanii CSA
  • Ce spune despre scandalul dintre Steaua și FCSB

Dan Alexa a oferit o declarație care îi va înfuria pe fanii CSA, și a mărturisit, că în opinia sa, Steaua reprezintă FCSB. Antrenorul de la FC Brașov susține că în perioada în care activa ca jucător, formația roș-albastră cu care se duela în Liga 1 era patronată de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brașov se va duela cu CSA Steaua, într-un meci din etapa a 15-a din Liga 1. Înaintea meciului, Dan Alexa s-a declarat convins că va fi primit cu ostilitate în Ghencea, de către fanii „militarilor”.

Ce a declarat Dan Alexa despre scandalul dintre CSA Steaua și FCSB

Întrebat despre disputa dintre FCSB și CSA Steaua, Dan Alexa a răspuns fără rețineri. Acesta a declarat că echipa din Liga 1, patronată de Gigi Becali, și manageriată de Mihai Stoica, reprezintă Steaua cu adevărat.

Reclamă

Alexa nu neagă că în acte, formația din Liga a 2-a este Steaua, însă în viziunea sa, altfel stau lucrurile.

„Pentru mine, adevărata Steaua este FCSB. Vreau să fiu bine înțeles, nu cunosc exact situația juridică, dar ce știu e că atunci când jucam eram adversarul echipei patronate de Gigi Becali, iar MM Stoica era acolo.

Reclamă

Îmi este greu acum să văd altfel situația. Pentru mine Steaua este FCSB și îmi asum acest lucru! Un alt motiv să fiu primit cu ostilitate în Ghencea. Este posibil ca în acte CSA să fie Steaua, nu contest acest lucru, Oprița și Ogăraru sunt prietenii mei, doar că eu am jucat contra echipei patronate de Gigi Becali”, a declarat Dan Alexa, înaintea meciului CSA Steaua – FC Brașov, citat de liga2.ro.

Adrian Ilie ştie cine este „adevărata Steaua”. A ales imediat între FCSB şi CSA

Adrian Ilie nu a stat pe gânduri în momentul în care a fost întrebat cine este „adevărata Steaua”. Fostul atacant al roş-albaştrilor a ales între FCSB şi CSA Steaua.

„Cobra” e sigur că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea echipei care a câştigat, în 1986, Cupa Campionilor Europeni. Fostul internaţional român este de partea vicecampioanei din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu mi-aş dori din două să se facă una, să nu mai fie probleme. Ar atrage şi mai mulţi suporteri şi fotbalul s-ar dezvolta mai mult. Am început la cea a Armatei, dar după continuitatea pe care a avut Gigi Becali cu Steaua… din punctul meu de vedere ea este!”, a spus Adrian Ilie la „SportCast cu Sile”.

Nu de aceeaşi părere sunt şi oficialii Armatei, care fac demersuri pentru ca CSA Steaua să primească dreptul de a promova în Liga 1. Conducători echipei care este pe primul loc în Liga 2 au modificat regulamentul intern. De acum va fi acceptată asocierea cu ”terțe persoane juridice, publice sau private”, exact criteriul pe care nu îl îndeplinea până acum în încercarea de a ajunge pe prima scenă a fotbalului românesc.

„Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” se poate asocia, cu avizul consultativ al Colegiului Ministerului Apărării Naționale, cu terțe persoane juridice, publice sau private, în vederea constituirii unei asociații fără scop patrimonial, având ca obiect participarea la competiții sportive”, se arată în Monitorul Oficial.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”