Închide meniul

Dan Nistor, dorit de Gigi Becali la FCSB: „I-am zis lui Pintilii să ia legătura cu el!”

Dragoș Vasile Publicat: 27 iulie 2022, 14:47

Dan Nistor, dorit de Gigi Becali la FCSB: „I-am zis lui Pintilii să ia legătura cu el!

Dan Nistor, în timpul unui meci pentru Universitatea Craiova

Dan Nistor, în timpul unui meci pentru Universitatea Craiova / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Dan Nistor, dorit de Gigi Becali la FCSB
  • Anunţul făcut de patronul roş-albaştrilor

Dan Nistor (34 ani) este dorit de Gigi Becali la FCSB. Roş-albaştrii pot profita de faptul că mijlocaşul a fost exclus din lotul Universităţii Craiova şi îl pot readuce în Capitală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Nistor este jucătorul Univeristăţii Craiova din idanuarie 2020, când era cumpărat de la Dinamo. Mijlocaşul a evoluat în peste 100 de partide pentru trupa patronată de Mihai Rotaru, marcând 13 goluri, şi contribuind cu pasă decisivă la alte 16.

Dan Nistor, dorit de Gigi Becali la FCSB

Jucătorul exclus recent din lotul Universității Craiova ar fi dorit cu insistență de nașul Mihai Pintilii la FCSB. Mijlocaşul este şi pe placul lui Gigi Becali, astfel că patronul i-a cerut lui Mihai Pintilii să discute cu el.

Reclamă

„Da, da, a fost (n.r. – interesul pentru Dan Nistor). I-am zis lui Mihai Stoica să-l pună pe Pintilii să ia legătura cu Dan Nistor. Atât, mai departe nu mai știu”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Nu este prima dată când Dan Nistor este aproape de FCSB. În trecut, pe vremea când juca la Dinamo, Gigi Becali l-a dorit la FCSB. Deși i-a făcut, la un moment dat, o ofertă concretă, Nistor a refuzat să ajungă la FCSB. Becali era dispus, la un moment dat, să ofere 800 de mii de euro pe Nistor, pe vremea când acesta juca la Dinamo.

Reclamă

Motivul pentru care a fost exclus Dan Nistor din lotul Universității Craiova

Sorin Cârţu a dezvăluit motivul pentru care a fost exclus Dan Nistor din lotul Universității Craiova. Mijlocaşului i s-a reproşat lipsa de atitudine din meciuri şi de la antrenamente.

Decizia excluderii sale din lot a venit chiar înainte de returul cu Vllaznia, unde oltenii sunt nevoiţi să obţină calificarea în turul trei preliminar din Conference League. Alături de acesta, şi Ionuţ Vînă a fost exclus.

„Nu că am ajuns la capătul răbdării, dar la ce s-a întâmplat cu eliminarea de anul trecut, cea de acum doi ani… nu ne fac cinste aceste rezultate. Mulți dintre jucătorii ăștia despre care vorbea domnul Rotaru au fost în teren. Am trecut cu vederea, am zis că își revin și apoi am trecut la anumite măsuri. Vedem, timpul va decide. Cine nu ține rândurile cu noi, sigur că o să luăm măsuri cu ei.

Reclamă 4 / 0/3

Orice se poate întampla. Faptul că nu intră în teren a cui e vina? A mea, a antrenorului? Tu ca jucător ești obligat să-l faci pe antrenor să te bage în teren. D-aia erau aici și noi ne-am pus mari speranțe. Nistor e un jucător considerat important în echipa noastră. Dacă voiam să scăpăm de el nu-i mai prelungeam contractul anul trecut”, a declarat Sorin Cârţu, potrivit digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat