Închide meniul

Motivul pentru care a fost exclus Dan Nistor din lotul Universității Craiova: „E vina mea? A antrenorului?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 iulie 2022, 9:29

Motivul pentru care a fost exclus Dan Nistor din lotul Universității Craiova: „E vina mea? A antrenorului?

Dan Nistor, dărâmat după eliminarea din Cupa României

Dan Nistor, în timpul unui meci pentru Universitatea Craiova / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Sorin Cârţu a dezvăluit motivul pentru care a fost exclus Dan Nistor din lotul Universității Craiova. Mijlocaşului i s-a reproşat lipsa de atitudine din meciuri şi de la antrenamente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia excluderii sale din lot a venit chiar înainte de returul cu Vllaznia, unde oltenii sunt nevoiţi să obţină calificarea în turul trei preliminar din Conference League. Alături de acesta, şi Ionuţ Vînă a fost exclus.

Motivul pentru care a fost exclus Dan Nistor din lotul Universității Craiova

„Nu că am ajuns la capătul răbdării, dar la ce s-a întâmplat cu eliminarea de anul trecut, cea de acum doi ani… nu ne fac cinste aceste rezultate. Mulți dintre jucătorii ăștia despre care vorbea domnul Rotaru au fost în teren. Am trecut cu vederea, am zis că își revin și apoi am trecut la anumite măsuri. Vedem, timpul va decide. Cine nu ține rândurile cu noi, sigur că o să luăm măsuri cu ei.

Orice se poate întampla. Faptul că nu intră în teren a cui e vina? A mea, a antrenorului? Tu ca jucător ești obligat să-l faci pe antrenor să te bage în teren. D-aia erau aici și noi ne-am pus mari speranțe. Nistor e un jucător considerat important în echipa noastră. Dacă voiam să scăpăm de el nu-i mai prelungeam contractul anul trecut”, a declarat Sorin Cârţu, potrivit digisport.ro.

Dan Nistor este jucătorul Univeristăţii Craiova din ianuarie 2020, când era cumpărat de la Dinamo. Mijlocaşul a evoluat în peste 100 de partide pentru trupa patronată de Mihai Rotaru, marcând 13 goluri, şi contribuind cu pasă decisivă la alte 16.

Reclamă

Dan Nistor, dorit la FCSB

FCSB poate da o lovitură de proporții. Dan Nistor, jucător exclus din lotul Universității Craiova, ar fi dorit cu insistență de nașul Mihai Pintilii la FCSB, anunță Oltenia TV.

Nu este prima dată când Dan Nistor este aproape de FCSB. În trecut, pe vremea când juca la Dinamo, Gigi Becali l-a dorit la FCSB. Deși i-a făcut, la un moment dat, o ofertă concretă, Nistor a refuzat să ajungă la FCSB. Becali era dispus, la un moment dat, să ofere 800 de mii de euro pe Nistor, pe vremea când acesta juca la Dinamo.

Becali mai vrea să îi aducă lui Nicolae Dică și un atacant. FCSB a înscris doar un gol, și acela din penalty, în cele 3 meciuri oficiale jucate în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

„Am găsit un atacant, sper să îl pot lua. Dawa e fundaş central de echipă mare, o să vedeţi dacă mă pricep eu la fotbal”, a declarat Gigi Becali, în conferinţa de presă de prezentare a lui Nicolae Dică.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și