Închide meniul

Dan Petrescu a fost dat de gol: „M-a sunat să mă întrebe de el”. Ce transferuri pregăteşte CFR Cluj după eliminarea din Cupă

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 24 septembrie 2021, 8:37

Dan Petrescu a fost dat de gol: „M-a sunat să mă întrebe de el. Ce transferuri pregăteşte CFR Cluj după eliminarea din Cupă

CFR Cluj a câștigat ultimele patru meciuri din Liga 1

PAUL URSACHI / MEDIAFAX FOTO

De când a venit la CFR Cluj, Dan Petrescu a fost extrem de nemulţumit de lotul pe care l-a găsit în Gruia. Chiar de aici a pornit şi scandalul cu Marius Şumudică, datorită jucătorilor pe care cel poreclit „Bursucul” i-a găsit în lotul campioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu vrea trei jucători

În acest sens, patronul campioanei, Neluţu Varga, ar vrea să îi aducă încă trei jucători lui Dan Petrescu pentru ca CFR Cluj să ia campionatul din nou şi să se califice în primăvara Conference League. Cristi Dulca, un apropiat de-ai „Bursucului”, spune că trei jucători ar urma să ajungă în perioada următoare la CFR, printre care și Marco, fiul său, aflat acum la Chindia.

Dan Petrescu se confruntă cu un moment dificil la CFR Cluj, mai ales după eliminarea din Cupa României. Este nevoit să lucreze cu un lot construit de predecesorii săi, Edi Iordănescu și Marius Șumudică. Astfel, tehnicianul „feroviarilor” vrea să-l pună la cheltuieli pe finanțatorul Neluțu Varga.

„Avem prieteni comuni, eu şi Dan Petrescu, am şi copilărit împreună, e un om care pune suflet în tot ce face. Eu zic că pe el personal, şi nici pe patron, nu-i interesează nici Conference League, nici Europa League. Ei vor în grupele Ligii Campionilor. Din informaţiile mele, vor mai veni trei jucători foarte buni. Într-o săptămână, cel mult. Eu cred că Neluţu cu Dan Petrescu vor face transferuri importante, vor aduce jucători.

Marco Dulca, aproape de CFR Cluj

99% vor veni trei jucători. Eu ştiu cât de pătimaş e Neluţu Varga şi vrea să facă echipă puternică. Sunt fronturi multe şi e nevoie de concurenţă. Neluţu m-a sunat să mă întrebe de Marco. Apoi cluburile au discutat”, a declarat Cristi Dulca, conform looksport.ro.

Reclamă

Marco Dulca are 22 de ani și evoluează pe postul de mijlocaș. Între 2015 și 2019, acesta a evoluat la juniorii celor de Swansea City. S-a întors în România și a evuluat timp de doi ani la Viitorul lui Gică Hagi. Din acest sezon, a fost transferat definitiv de Chindia Târgoviște.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment Vezi toate știrile
Citește și