Închide meniul

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-0 | Dan Petrescu, furios pe organizatorii Cupei României. „Nu e posibil ca echipa campioană să nu fie cap de serie!” Ce explicații a avut pentru eșecul din Bănie

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 septembrie 2021, 23:57

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-0 | Dan Petrescu, furios pe organizatorii Cupei României. „Nu e posibil ca echipa campioană să nu fie cap de serie! Ce explicații a avut pentru eșecul din Bănie

Dan Petrescu a refuzat oferta de a deveni selecţionerul României

Hepta

„Tragerea la sorți a fost grea. Craiova și CFR… Celalte echipe au jucat cu formații din divizia C. Campioana României să nu fie cap de serie… Am venit cu jucătorii cu care am venit. Nu am ce să le reproșez jucătorilor. Toți au vrut, și-au dat viața. Am avut o zi să antrenez acest meci. Asta este situația la club acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-0 | Dan Petrescu, furios pe organizatorii Cupei României

Avem o situație foarte grea. Avem 4 atacanți accidentați. Și așa cred că a fost un meci fără ocazii. Puteam să egalăm și să ducem meciul în prelungiri, cu puțin noroc. Dar a câștigat echipa mai bună și au meritat calificarea. Dacă la ei au intrat Ivan, Gustavo, Koljic și Nistor… Când ai așa jucători pe bancă e ușor să faci diferența.

În primul rând trebuie să-i aducem pe listă (n.r.- jucătorii care au jucat astăzi). Mi-a plăcut Ștefan, a jucat foarte bine azi. A avut curaj și a avut adversari grei. Nu e ușor nici pentru Tahiri. De-abia a venit la echipă, a dat tot și astăzi și la antrenamente. Din punct de vedere al efortului nu am să-i reproșez.

La UTA nu știu dacă câștigă cineva, ei joacă în 12. Echipa este mai bună decât anul trecut. Ei au odihnit toți jucătorii pentru meciul cu noi.

A fost ceva care nu-mi place în țara asta. Am făcut numai bine acestei țări. Am fost un jucător bun și sunt un antrenor respectat. Mi-am făcut treaba și nu am supărat pe nimeni. Sunt niște scandări de neînțeles. La Cluj nu o să vedeți așa ceva. Eu sunt educat, am fost și la Londra. Dacă ei consideră că e bine să procedeze așa, foarte bine, dar cu cred că e bine”, a spus Dan Petrescu, după Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-0.

Reclamă

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-0

Formaţia Universitatea Craiova, deţinătoarea trofeului, a eliminat-o pe campioana CFR Cluj în 16-imile de finală ale Cupei României, impunându-se cu scorul de 1-0 în meciul disputat, joi seară, la Craiova. Golul a fost marcat de Houri, în minutul 63.

Celelalte echipe calificate în optimi sunt FC Voluntari, Minaur Baia Mare (L3), U Craiova 1948, FC Rapid 1923, FC Argeş, FC Buzău (L2), Dunărea Călăraşi (L2), Chindia Târgovişte, Politehnica Timişoara (L2), Gaz Metan Mediaş, Hermannstadt (L2), Sepsi, FCSB, ACSO Filiaşi (L3) şi Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și