Închide meniul

Dan Petrescu a încercat să repare „greşeala” făcută de Marius Şumudică. Jucătorul de la FCSB pe care l-a cerut la CFR Cluj!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 septembrie 2021, 11:39

Dan Petrescu a încercat să repare „greşeala făcută de Marius Şumudică. Jucătorul de la FCSB pe care l-a cerut la CFR Cluj!

Dan Petrescu l-a taxat pe Marius Şumudică

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Petrescu a insistat pentru aducerea lui Paulo Vinicius, fundaşul central care a fost lăsat de Marius Şumudică să plece liber de contract la rivala FCSB. Brazilianul a devenit imediat titular indiscutabil al roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a încercat să îl convingă pe Paulo Vinicius să revină la CFR Cluj

Potrivit gsp.ro, CFR Cluj s-a interesat la FCSB dacă este posibil să îl aducă pe Vinicius. Răspunsul lui Gigi Becali a venit prompt! Patronul vicecampioanei l-a anunţat pe Dan Petrescu că nu este de acord să renunţe la apărătorul de 37 de ani.

Vinicius a fost integralist în eşecul suferit de FCSB în Gruia, în ultima etapă a Ligii 1. Feroviarii s-au impus cu 4-1 şi s-au distanţat la 12 puncte d echipa pregătită de Edi Iordănescu.

Dan Petrescu plânge după Vinicius

Dan Petrescu a spus că, dacă era antrenor la CFR Cluj, nu îl lăsa niciodată pe Vinicius să plece de la echipă. L-a taxat public pe fostul tehnician al liderului.

Paulo Vinicius a plecat de la CFR Cluj după ce fostul antrenor al campioanei, Marius Şumudică, a anunţat că nu se va baza pe el. „Eu dacă eram, Vinicius şi Rondon nu plecau. Până şi pe Itu n-am putut să-l ţin„, a spus Dan Petrescu în această săptămână.

Reclamă

Vinicius a câştigat patru titluri cu echipa din Gruia. A dezvăluit că a ales să se transfere la FCSB pentru a îşi continua seria de vis în Liga 1.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa Vezi toate știrile
Citește și