Închide meniul

Dan Petrescu a vorbit despre visul carierei sale: „Am avut ofertă din Premier League!” + Motivul pentru care „Bursucul” a refuzat propunerea

Sebastian Cristian Publicat: 25 decembrie 2022, 11:16

Dan Petrescu a vorbit despre visul carierei sale: Am avut ofertă din Premier League!” + Motivul pentru care Bursucul” a refuzat propunerea

Dan Petrescu a vorbit despre visul carierei sale

Profimedia

  • Dan Petrescu a vorbit despre visul carierei sale
  • Antrenorul spune că a avut mai multe oferte din a doua ligă engleză

Dan Petrescu a vorbit despre visul carierei sale, acela de a antrena în Anglia. De când și-a început cariera de antrenor, SuperDan a dezvăluit că marea sa dorință este să conducă un club din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 8 ani petrecuți în Anglia ca jucător, Dan Petrescu are și cetățenie engleză, simțindu-se ca acasă în Insulă. Sheffield Wednesday, Chelsea, Bradford și Southampton sunt cluburile pentru care a evoluat în Albion.

Dan Petrescu a vorbit despre visul carierei sale: „Am avut ofertă din Premier League!”

Antrenorul CFR-ului a mărturisit că a avut de mai multe ori șansa de a antrena în Anglia, chiar în Premier League, cel mai puternic campionat al lumii. Totuși, ofertele au venit în timpul campionatului, lucru care l-a nemulțumit pe Dan Petrescu.

Reclamă

Tehnicianul nu a dat curs ofertelor, considerând că era un risc prea mare. În plus, în viziunea „Bursucului”, un eventual eșec în Anglia ar însemna automat și pierderea oricarei șanse de a mai antrena acolo.

„Când eram bine la Dinamo Moscova, am avut șansa să merg în Anglia la Crystal Palace, care era în Premier League, dar pe ultimul loc. După 11 meciuri aveau patru puncte.

Reclamă

Apoi, am avut șapte oferte din Championship, dar mereu în timpul campionatului și erau echipe de pe locurile 13, 14, 15. Mi se părea aiurea să mă duc, să risc.

Dacă nu reușești din prima, nu mai intri niciodată! Visul meu e să antrenez în Anglia, dar nu mă duc să stau o lună și să plec. Nu vreau să fiu pasager! Aș vrea să iau de la început un proiect și să văd dacă pot să antrenez și acolo”, a declarat Dan Petrescu pentru gsp.ro.

Dan Petrescu și-a criticat jucătorii după meciul CFR Cluj – Hermannstadt 0-1

Dan Petrescu și-a criticat jucătorii după meciul CFR Cluj – Hermannstadt 0-1, din etapa a 21-a din Liga 1. Antrenorul campioanei României crede că fotbaliștii săi nu au fost concentrați la meci. „Bursucul” nu va sta liniștit de Sărbători din cauza acestui eșec.

Reclamă 4 / 0/3

„Am făcut și eu greșeli, nu trebuia să fac nicio schimbare. A fost un fantastic, care se încheie așa urât. Vacanța va fi altfel decât voiam. E o înfrângere care va rămâne acolo. Nu mai e vacanță dacă pierzi la ultimul meci. I-am certat pentru că nu știam ce făceau acolo, Kolinger nu are voie să ia al doilea galben, Yeboah nu știu ce căuta. E singura zi în care n-am exersat faze fixe, pentru că era prea frig. Toți erau cu capul în vacanță. După meciul cu FCSB nu s-au mai concentrat, Dumnezeu ne-a dat ce am meritat. Ei au știut ce să facă, l-au pregătit bine. Felicitări Hermannstadt! Asta era dorința mea, victoria, altceva nu-mi doresc. Doar sănătate!”, a spus Dan Petrescu, conform digisport.ro.

 

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Liga 1 • 10:25
„E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători
Liga 1 • 15 apr., 21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 15 apr., 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”
"Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?" Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu
Liga 1 • 15 apr., 18:06
„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul
Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj
Liga 1 • 15 apr., 16:32
„Se întoarce acasă!” Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj! Ce obiective i-a fixat