Închide meniul

Dan Petrescu, analizat „la sânge” de Marius Șumudică. Ce a spus „Șumi” despe eșecurile lui CFR Cluj din Conference League. „Grupa e accesibilă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 noiembrie 2021, 14:45

Dan Petrescu, analizat „la sânge de Marius Șumudică. Ce a spus „Șumi despe eșecurile lui CFR Cluj din Conference League. „Grupa e accesibilă!

Marius Şumudică, despre CFR-ul lui Dan Petrescu

Antena Sport

Marius Șumudică a lăsat-o pe CFR Cluj pe primul loc în Liga 1, cu șase victorii din tot atâtea meciuri. Chiar și așa, „Șumi” a fost demis pentru că nu a reușit să califice echipa cel puțin în grupele Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, despre CFR-ul lui Dan Petrescu

„Nu vreau să intru în polemică. Îmi pare rău că au pierdut în Conference League, au un singur punct din patru meciuri și sunt pe ultimul loc într-o grupă, cred, accesibilă, dar îmi pare rău pentru ei.

Și-mi pare rău că s-au redus punctele (n.r.- diferența față de principalele urmăritoare). FCSB va veni la trei puncte, dacă se înjumătățesc, Craiova joacă foarte bine… Cele două echipe au o constanță în rezultate”, a declarat Marius Șumudică.

Ajunsă în Conference League, campioana României a debutat în noua competiție cu Dan Petrescu pe bancă. Parcursul CFR-ului a fost însă sub așteptări: un singur punct din patru meciuri și ultimul loc în grupă.

Singurul punct al CFR-ului a venit după remiza cu Randers de pe teren propriu, scor 1-1. În rest, campioana a pierdut de două ori cu AZ Alkmaar, 0-1 și 0-2, și o dată cu Jablonec, 0-1.

Reclamă

Mai mult, CFR a pierdut puncte și în Liga 1 și le-a permis rivalelor FCSB și Universitatea Craiova să se apropie. În prezent, sunt șase puncte față de clubul lui Gigi Becali și opt față de cel al lui Mihai Rotaru.

Dan Petrescu, dat de gol de agentul său

Dan Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj, însă poate pleca în orice moment. „Bursucul” își dorește să antreneze în Rusia, unde se află campionatul său preferat. Anunțul a fost făcut de agentul său.

Dan Petrescu l-a înlocuit în acest sezon pe Marius Șumudică pe banca campioanei României. Totuși, mandatul său se poate încheia în scurt timp. Nikolai Pyrneu a oferit noi detalii despre situația antrenorului de la CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

„Dan e bine, lucrează acum. E în România, s-a întors la CFR Cluj. Oferte din Rusia? Nu, nu au fost. Prioritatea lui e să revină în Rusia, dar nu sunt oferte, momentan. Contractul lui acum e făcut în aşa fel încât, dacă se întâmplă ceva, poate pleca oricând.

Propunerile de la cluburile din prima ligă a Rusiei vor prima. A spus de mai multe ori că vrea să câştige un titlu, campionatul. Aşadar, Dan vrea să se întoarcă în Rusia. Ştie ce se întâmplă în campionat, îl urmăreşte”, a spus Nikolai Pyrneu, citat de footballhd.ru.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și