Închide meniul

Dan Petrescu, aproape de a da o mare lovitură! Super-atacantul pentru titlu care ar putea ajunge la CFR. Nu mai e dorit la clubul actual

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 5 noiembrie 2021, 11:49

Dan Petrescu, aproape de a da o mare lovitură! Super-atacantul pentru titlu care ar putea ajunge la CFR. Nu mai e dorit la clubul actual

Dan Petrescu, aproape de marea lovitură

Hepta

Dan Petrescu şi-a luat adio de la calificarea în fazele eliminatorii ale Conference League după Alkmaar – CFR Cluj 2-0. Campioana se concentrează pe campionat, unde speră să triumfe din nou. Cu probleme mari de lot, ardelenii vor să mute în perioada de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, aproape de a da o mare lovitură

George Puşcaş de la Reading ar putea ajunge în iarnă, în Gruia pentru a lua titlul cu cei de la CFR Cluj. Antrenorul Dan Petrescu are nevoie de un atacant, mai ales că Denis Alibec și Gabriel Debeljuh sunt aproape de plecarea din Gruia. Cei doi ar putea pleca tot din iarnă de la CFR Cluj.

Ardelenii au pus din nou ochii pe George Puşcaş, fotbalist care nu s-a impus în Championship, la cei de la Reading, anunţă sport.ro. Atacantul este tipul de fotbalist pe placul lui Dan Petrescu, puternic şi foarte bun la jocul cu capul, adică exact ceea ce îşi doreşte tehnicianul campioanei din Gruia.

George Puşcaş a mai fost dorit la CFR Cluj

Nu este prima dată când CFR Cluj pune ochii pe George Puşcaş. Atacantul român a mai fost dorit şi în urmă cu trei ani la echipa campioană, atuncu când fottbalistul evolua în Italia. Până la urmă, mutarea care nu s-a materializat atunci are mari şanse să se perfecteze în această iarnă, mai spune sursa citată.

CFR Cluj e lider în Liga 1 după 14 etape. Ardelenii au şase puncte avans faţă de rivalii de la FCSB şi 8 peste Craiova lui Laurenţiu Reghecampf. În această etapă, echipa pregătită de Dan Petrescu are meci în deplasare, contra celor de la Dinamo, duminică, de la ora 18.30.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 LIVE SCOREUTA – Oţelul 1-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și