Închide meniul

Dan Petrescu, aproape de o nouă lovitură! Fotbalistul de națională care și-a dat acordul să semneze cu CFR Cluj. „Normal că mi-aș dori să merg la campioana României!”

Alexandru Ivan Publicat: 25 septembrie 2021, 21:58

Reclamă
Dan Petrescu, aproape de o nouă lovitură! Fotbalistul de națională care și-a dat acordul să semneze cu CFR Cluj. „Normal că mi-aș dori să merg la campioana României!

Dan Petrescu, aproape de o nouă lovitură

Mediafax Foto / Flaviu Buboi

CFR Cluj vrea să-l aducă în iarnă pe Marco Dulca (22 de ani), de la Chindia Târgoviște. Jucătorul care a mers cu România U23 la Jocurile Olimpice a declarat că ar accepta în orice moment o ofertă de la CFR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul de națională care și-a dat acordul să semneze cu CFR Cluj

„Am citit și eu ce s-a scris zilele astea. Nu știu ce se va întâmpla din iarnă. Nu contează trecutul meu, fiecare jucător își dorește să meargă la mai bine.

Normal că mi-aș dori să merg la campioana României. Momentan sunt la Chindia, trebuie să-mi fac treaba aici, să progresez, iar din iarnă voi vedea ce va fi”, a spus Marco Dulca, după meciul FC Argeș – Chindia 0-0.

Marco Dulca s-a transferat definitiv la Chindia de la Farul, la începutul acestui sezon, după ce a jucat pentru echipa din Târgoviște și în stagiunea precedentă, sub formă de împrumut.

600.000 de euro valoarează Marco Dulca, potrivit transfermarkt.ro. În acest sezon, a bifat 7 apariții în Liga 1, trecându-și în cont o pasă decisivă.

Reclamă

Hadi Sacko a semnat cu CFR Cluj

CFR Cluj a reuşit un transfer de top. Sub comanda lui Dan Petrescu a ajuns Hadi Sacko, un atacant de 27 de ani care a jucat pentru echipe de top din Europa. Fotbalistul care a fost lansat în fotbalul mare de Bordeaux a îmbrăcat tricoul reprezentativelor de juniori ale Franţei.

Sacko a venit în Gruia la o zi după ce CFR Cluj a fost eliminată de Universitatea Craiova din Cupa României. Văzut de Dan Petrescu în Turcia, la Denzilispor, francezul se va lupta pentru titularizare cu Billel Omrani, Denis Alibec, Gabriel Debeljuh şi Valentin Costache.

De când a venit la CFR Cluj, Dan Petrescu a fost extrem de nemulţumit de lotul pe care l-a găsit în Gruia. Chiar de aici a pornit şi scandalul cu Marius Şumudică, datorită jucătorilor pe care cel poreclit „Bursucul” i-a găsit în lotul campioanei.

Reclamă 4 / 0/3

În acest sens, patronul campioanei, Neluţu Varga, ar vrea să îi aducă încă trei jucători lui Dan Petrescu pentru ca CFR Cluj să ia campionatul din nou şi să se califice în primăvara Conference League

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și