Închide meniul
NEWS ALERT

OFICIAL | Super transfer reuşit de CFR Cluj. Hadi Sacko a semnat cu campioana României! Dan Petrescu şi-a adus atacant de titlu

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 septembrie 2021, 16:38

OFICIAL | Super transfer reuşit de CFR Cluj. Hadi Sacko a semnat cu campioana României! Dan Petrescu şi-a adus atacant de titlu

Hadi Sacko a semnat cu CFR Cluj

Profimediaimages

Sacko a venit în Gruia la o zi după ce CFR Cluj a fost eliminată de Universitatea Craiova din Cupa României. Văzut de Dan Petrescu în Turcia, la Denzilispor, francezul se va lupta pentru titularizare cu Billel Omrani, Denis Alibec, Gabriel Debeljuh şi Valentin Costache.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hadi Sacko a semnat cu CFR Cluj

Clubul CFR 1907 Cluj anunță oficial transferul atacantului Hadi Sacko! Fotbalistul de 27 de ani a început fotbalul la FC Girondins Bordeaux, echipă pentru care a bifat 23 de meciuri. În cariera sa, Sacko a mai evoluat la Leeds United, UD Las Palmas, Sporting, Le Havre sau FC Sochaux, iar în ultimele două sezoane a jucat în Turcia la Denizlispor, formație pentru care a bifat 60 de partide și a înscris 7 goluri.

Îi urăm bun venit în Gruia și multă baftă în tricoul vișiniu! Bienvenue, Hadi!„, se anunţă în comunicatul campioanei României.

Reclamă

Dan Petrescu aşteaptă trei transferuri după eliminarea din Cupa României

De când a venit la CFR Cluj, Dan Petrescu a fost extrem de nemulţumit de lotul pe care l-a găsit în Gruia. Chiar de aici a pornit şi scandalul cu Marius Şumudică, datorită jucătorilor pe care cel poreclit „Bursucul” i-a găsit în lotul campioanei.

Reclamă

În acest sens, patronul campioanei, Neluţu Varga, ar vrea să îi aducă încă trei jucători lui Dan Petrescu pentru ca CFR Cluj să ia campionatul din nou şi să se califice în primăvara Conference League. Cristi Dulca, un apropiat de-ai „Bursucului”, spune că trei jucători ar urma să ajungă în perioada următoare la CFR, printre care și Marco, fiul său, aflat acum la Chindia.

Avem prieteni comuni, eu şi Dan Petrescu, am şi copilărit împreună, e un om care pune suflet în tot ce face. Eu zic că pe el personal, şi nici pe patron, nu-i interesează nici Conference League, nici Europa League. Ei vor în grupele Ligii Campionilor. Din informaţiile mele, vor mai veni trei jucători foarte buni. Într-o săptămână, cel mult. Eu cred că Neluţu cu Dan Petrescu vor face transferuri importante, vor aduce jucători.

99% vor veni trei jucători. Eu ştiu cât de pătimaş e Neluţu Varga şi vrea să facă echipă puternică. Sunt fronturi multe şi e nevoie de concurenţă. Neluţu m-a sunat să mă întrebe de Marco. Apoi cluburile au discutat”, a declarat Cristi Dulca, conform looksport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:10 VIDEOCălcâie, loburi şi goluri spectaculoase! Ianis Hagi, Denis Alibec şi Mihăilă au făcut show total la antrenamentul naţionalei 12:51 FotoAdrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!” 12:47 Care a fost cauza morţii iubitului Arynei Sabalenka! Tenismena aflată pe tablou cu Halep la Miami e în doliu după decesul subit 12:45 Nume mari la Ţiriac Open. Lista completă a starurilor de pe tabloul principal de simplu 12:26 Darius Olaru şi-a dezvăluit cele două obiective uriaşe din 2024: „Vreau titlul cu FCSB şi să ajung în semifinală la EURO!” 12:08 Dan Şucu a dezvăluit prima uriaşă pe care o vor încasa rapidiştii dacă vor cuceri titlul! Bonus consistent şi pentru Europa 11:50 Cine va arbitra meciul România – Irlanda de Nord! A mai fost la centru la două partide disputate de ţara noastră 11:29 Surpriza pe care o pregăteşte Edi Iordănescu pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia! Jucătorul care l-a impresionat 11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia
Extra • 12:51
FOTO
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!”
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj - Universitatea Craiova: "Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent"
Liga 1 • 17 mart., 12:01
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj – Universitatea Craiova: „Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent”
Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 22:40
„Nu e un rezultat corect!” Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2: „Poate era răcit”
Alexandru Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu după victoria cu CFR Cluj
Liga 1 • 16 mart., 22:13
Alexandru Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu după victoria cu CFR Cluj: „Sunt total schimbat! Vreau la EURO!”
CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 21:58
CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2. Etapă perfectă pentru FCSB! Oltenii au câștigat în Gruia și au urcat pe 2. CFR a căzut pe 4