Închide meniul
NEWS ALERT

OFICIAL | Super transfer reuşit de CFR Cluj. Hadi Sacko a semnat cu campioana României! Dan Petrescu şi-a adus atacant de titlu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 septembrie 2021, 16:38

OFICIAL | Super transfer reuşit de CFR Cluj. Hadi Sacko a semnat cu campioana României! Dan Petrescu şi-a adus atacant de titlu

Hadi Sacko a semnat cu CFR Cluj

Profimediaimages

Sacko a venit în Gruia la o zi după ce CFR Cluj a fost eliminată de Universitatea Craiova din Cupa României. Văzut de Dan Petrescu în Turcia, la Denzilispor, francezul se va lupta pentru titularizare cu Billel Omrani, Denis Alibec, Gabriel Debeljuh şi Valentin Costache.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hadi Sacko a semnat cu CFR Cluj

Clubul CFR 1907 Cluj anunță oficial transferul atacantului Hadi Sacko! Fotbalistul de 27 de ani a început fotbalul la FC Girondins Bordeaux, echipă pentru care a bifat 23 de meciuri. În cariera sa, Sacko a mai evoluat la Leeds United, UD Las Palmas, Sporting, Le Havre sau FC Sochaux, iar în ultimele două sezoane a jucat în Turcia la Denizlispor, formație pentru care a bifat 60 de partide și a înscris 7 goluri.

Îi urăm bun venit în Gruia și multă baftă în tricoul vișiniu! Bienvenue, Hadi!„, se anunţă în comunicatul campioanei României.

Dan Petrescu aşteaptă trei transferuri după eliminarea din Cupa României

De când a venit la CFR Cluj, Dan Petrescu a fost extrem de nemulţumit de lotul pe care l-a găsit în Gruia. Chiar de aici a pornit şi scandalul cu Marius Şumudică, datorită jucătorilor pe care cel poreclit „Bursucul” i-a găsit în lotul campioanei.

Reclamă

În acest sens, patronul campioanei, Neluţu Varga, ar vrea să îi aducă încă trei jucători lui Dan Petrescu pentru ca CFR Cluj să ia campionatul din nou şi să se califice în primăvara Conference League. Cristi Dulca, un apropiat de-ai „Bursucului”, spune că trei jucători ar urma să ajungă în perioada următoare la CFR, printre care și Marco, fiul său, aflat acum la Chindia.

Avem prieteni comuni, eu şi Dan Petrescu, am şi copilărit împreună, e un om care pune suflet în tot ce face. Eu zic că pe el personal, şi nici pe patron, nu-i interesează nici Conference League, nici Europa League. Ei vor în grupele Ligii Campionilor. Din informaţiile mele, vor mai veni trei jucători foarte buni. Într-o săptămână, cel mult. Eu cred că Neluţu cu Dan Petrescu vor face transferuri importante, vor aduce jucători.

99% vor veni trei jucători. Eu ştiu cât de pătimaş e Neluţu Varga şi vrea să facă echipă puternică. Sunt fronturi multe şi e nevoie de concurenţă. Neluţu m-a sunat să mă întrebe de Marco. Apoi cluburile au discutat”, a declarat Cristi Dulca, conform looksport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și