Închide meniul

Dan Petrescu aşteaptă ca FCSB să facă meciul vieţii cu Universitatea Craiova şi acuză "lucruri necurate"! "Sper şi Astra să îi aibă pe teren pe Alibec şi Budescu"

Antena Sport Publicat: 5 iulie 2020, 19:23 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Reclamă
Dan Petrescu aşteaptă ca FCSB să facă meciul vieţii cu Universitatea Craiova şi acuză "lucruri necurate"! "Sper şi Astra să îi aibă pe teren pe Alibec şi Budescu"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dan Petrescu crede în titlul din Liga 1

Dan Petrescu a răbufnit la finalul meciului şi lasă de înţeles că acest play-off nu se joacă doar pe teren. "Bursucul" aşteaptă ca Alibec, Budescu şi Fatai să fie titulari şi cu Universitatea CRaiova

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"La cum s-a jucat, ne încurcă acest rezultat. Ghinionul a fost principalul motiv. Cu Steaua, am avut noroc, azi s-a întors. Au avut maximum două ocazii, nu ştiu cum au marcat două goluri.  Am avut 6 ocazii la 2-0, la 2-1, 2-2. Noi eram o echipa pragmatică. Echipa a jucat foarte bine. A dominat. Când îi ai pe Budescu, Alibec, Fatai pe teren, se poate întâmpla orice.  Pe Craiova e presiunea, ei sunt pe primul loc. Dar şi aşa, noi suntem la mâna noastră, dacă adunăm 4 victorii, câştigăm titlul. 

Astăzi, un autogol incredibil, nu am înţeles cum a fost, şi al doilea gol în momentul în care voiam să fac nişte schimbări… Poate am pierdut puţin concentrarea, prea uşor a dat Alibec. E important ce vor face celelalte echipe cu Craiova, mi-aş dori foarte mult când vine Craiova aici, Astra să joace cu acelaşi spirit şi să-i văd în teren pe Budescu, Alibec şi Fatai, că nu i-am văzut la meciul tur. 

Erau dispăruţi. La meciul tur, de la Craiova, niciunul din ăştia trei nu a jucat. La Giurgiu, când vine Craiova, sper să fie toţi aceşti trei jucători, sper ca şi cei de la Botoşani să joace meciul vieţii şi Steaua, la fel şi după aia cine merită să câştige… Cine joacă cu noi joacă pe viaţă şi pe moarte, aţi văzut văzut cum a jucat Astra astăzi. 

Mi se parte ciudat ce s-a întâmplat la ultimele meciuri, cu Mediaş, cum a luat roşu Buş, noi nu am primit penalti clar cu Craiova, azi eu cred că a fost penalti la Camora. Arbitrajele sunt cum sunt şi nu am văzut vreun arbitraj împotriva Craiovei deloc, nu vreau să le iau din merite, că nu ar fi corect să zic ceva de Craiova,", a spus Dan Petrescu după meci. 

Reclamă

Cu patru etape rămase de disputat din play-off-ul Ligii 1, Universitatea Craiova este pe primul loc, cu 38 de puncte, iar CFR a căzut pe doi, cu 37 de puncte. Astra completează podiumul (29 de puncte).

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:34 „Mă retrag într-o peşteră” Delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League, făcută praf: „Clubul de comedie” 19:30 FotoSoţia lui Michael Schumacher vinde tot pentru a face rost de bani! Decizie radicală luată de Corinna, la 10 ani după accident 19:21 Iga Swiatek s-a calificat în sferturile de finală la Roma. Naomi Osaka, OUT 18:55 LIVE VIDEOSUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda sunt ACUM în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 18:44 Ora de start a meciului dintre Simona Halep – McCartney Kessler, de la WTA 125 Trophee Clarins 18:40 „Revoluţie” în lotul lui CSA Steaua, după un sezon ratat! Un singur jucător mai are contract cu „militarii” 18:37 Farul Constanţa – Universitatea Craiova LIVE TEXT (20:30). Ultima şansă pentru echipa lui Gică Hagi la cupele europene 18:05 Florin Răducioiu a făcut topul celor mai inteligenţi oameni din fotbal: „El e primul! E fantastic” 17:54 Constantin Budescu şi-a găsit echipă, după despărţirea de Farul lui Gică Hagi! Oferta primită de „Budi”, la 35 de ani 17:44 Dinamo a făcut lumină în cazul Edgar Ie! Reacţie vehementă a „câinilor”: „Un atac canceros împotriva clubului” Vezi toate știrile
Citește și