Închide meniul

Dan Petrescu, criticat aspru după ce a lipsit de la decernarea medaliilor la Supercupa României: „Nu poți să faci așa ceva! Toți au fost, numai el nu!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 iulie 2022, 10:01

Dan Petrescu, criticat aspru după ce a lipsit de la decernarea medaliilor la Supercupa României: „Nu poți să faci așa ceva! Toți au fost, numai el nu!

Dan Petrescu, criză de nervi după CFR Cluj - Farul 1-2

Dan Petrescu, în timpul unui meci la CFR Cluj / SportPictures / Flaviu Buboi/Sport Pictures via Hepta

Dan Petrescu a fost criticat aspru după ce a lipsit de la decernarea medaliilor la Supercupa României. CFR Cluj a pierdut trofeul în fața celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-2, după un gol marcat pe final de Mario Rondon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bursucul” a lipsit de la festivitatea de decernare a medaliilor, la finalul meciului de la Arad. Toți jucătorii și membrii din staff-ul CFR-ului au fost prezenți, dar antrenorul campioanei n-a fost de găsit nicăieri.

Dan Petrescu, criticat aspru după ce a lipsit de la decernarea medaliilor la Supercupa României

Eugen Neagoe nu l-a iertat pe tehnicianul lui CFR Cluj. Fostul antrenor de la Sepsi sau Dinamo a etichetat gestul lui Petrescu drept unul care arată lipsa de respect față de adversari:

„Nu poți să faci așa ceva dacă îți respecți adversarii, competiția. Uitați, toți cei din staff au fost, el nu!”, a „tunat” Eugen Neagoe, potrivit orangesport.ro.

Ulterior, Dan Petrescu a oferit o explicație surprinzătoare când a fost întrebat de ce a ratat momentul respectiv:

Reclamă

„M-am dus în vestiar, la baie, am stat puţin la telefon şi când am vrut să vin mi-au spus că erau cei de la Sepsi. Am pierdut şi medalia, totul” a spus Dan Petrescu, pentru digisport.ro.

Dan Petrescu a vorbit şi despre ceea ce s-a întâmplat în timpul meciului cu Sepsi. „Bursucul” s-a declarat nemulţumit de modul în care au fost primite cele două goluri, dar şi de eliminarea lui Roger.

„Practic ne-am bătut singuri. Finalele nu se joacă, se câştigă. Trebuia să fie 2-0, dar nu am fructificat ocaziile. Am luat gol la ultima fază a primei reprize, jucătorii au fost afectaţi la pauză.

Reclamă 4 / 0/3

Nu înţeleg de unde au scos jucătorii acea fază la finală, a fost un corner pe care nu îl facem la antrenament. Felicitări lui Bergodi, lui Sepsi, îi felicit şi le urez baftă în continuare.

Am schimbat 8 jucători, dar nu au jucat rău. Mie mi-a plăcut ce am văzut. Sunt supărat pe Roger dacă a fost fault, eu nu am văzut. Dacă într-adevăr e roşu, mă voi supăra pe el, clar”, a spus Dan Petrescu.

Dan Petrescu trage un semnal de alarmă înaintea returului cu FC Pyunik

Antrenorul campioanei României a avut și un avertisment pentru jucătorii săi. Petrescu le-a transmis public că nu există decât varianta victoriei în returul cu FC Pyunik, din primul tur preliminar al UEFA Champions League. În manșa tur, la Erevan, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 0-0.

„Din punct de vedere financiar meciul următor e vital pentru club, pentru noi. La CFR când pierzi un meci, ai presiune. Va fi un meci extraordinar de greu, chiar dacă lumea crede că va fi un meci uşor”, a mai declarat Dan Petrescu.

În primul meci din România care a beneficiat de tehnologia VAR, la Arad, în Supercupa României, Sepsi Sf. Gheorghe s-a impus cu 2-1 (1-1) în faţa echipei campioane, CFR Cluj. Clujenii au deschis scorul încă din startul meciului, în minutul 2, prin Păun, care a înscris cu un şut plasat din careu.

Covăsnenii au egalat în al treilea minut de prelungire al primei reprize când Cosmin Matei a înscris din faţa porţii la centrarea lui Dimitrov.

Golul victoriei lui Sepsi a venit în minutul 85, de la Rondon, care a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Ştefănescu. Roger a fost eliminat în minutul 90+1, primind direct cartonaş roşu pentru un fault la Francisco Junior.

Reclamă

Sistemul VAR nu a fost utilizat pe parcursul meciului. Ovidiu Haţegan s-a aflat la primul lui meci după infarctul suferit la finalul lunii martie. El a fost arbitru în camera VAR.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și