Închide meniul

Dan Petrescu, dat dispărut după ce a pierdut Supercupa României. „Eram la baie, am stat pe telefon”. Avertisment teribil: „Vine un meci vital pentru club!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 iulie 2022, 23:23

Dan Petrescu, dat dispărut după ce a pierdut Supercupa României. „Eram la baie, am stat pe telefon. Avertisment teribil: „Vine un meci vital pentru club!

Dan Petrescu, CFR Cluj

Dan Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj / Antena Sport

Dan Petrescu a fost dat dispărut după ce a pierdut Supercupa României. CFR Cluj a condus-o cu 1-0 pe Sepsi, dar gruparea din Sfântu Gheorghe a întors scorul prin doi jucători abia transferaţi. Cosmin Matei (45+3) şi Mario Rondon (85) şi-au ajutat echipa să câştige, în premieră, trofeul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul campioanei României a ratat festivitatea de premiere şi a venit cu explicaţii. A dezvăluit de ce nu a fost pe scenă în momentul acordării medaliilor.

Dan Petrescu, dat dispărut după ce a pierdut Supercupa României

M-am dus în vestiar, la baie, am stat puţin la telefon şi când am vrut să vin mi-au spus că erau cei de la Sepsi. Am pierdut şi medalia, totul„, a spus „Bursucul”, imediat după meci, pentru digisport.ro.

Dan Petrescu a vorbit şi despre ceea ce s-a întâmplat în timpul meciului cu Sepsi. S-a declarat nemulţumit de modul în care au fost primite cele două goluri, dar şi de eliminarea lui Roger.

Practic ne-am bătut singuri. Finalele nu se joacă, se câştigă. Trebuia să fie 2-0, dar nu am fructificat ocaziile. Am luat gol la ultima fază a primei reprize, jucătorii au fost afectaţi la pauză.

Reclamă

Nu înţeleg de unde au scos jucătorii acea fază la finală, a fost un corner pe care nu îl facem la antrenament. Felicitări lui Bergodi, lui Sepsi, îi felicit şi le urez baftă în continuare.

Am schimbat 8 jucători, dar nu au jucat rău. Mie mi-a plăcut ce am văzut. Sunt supărat pe Roger dacă a fost fault, eu nu am văzut. Dacă într-adevăr e roşu, mă voi supăra pe el, clar„, a spus Dan Petrescu.

Antrenorul campioanei României le-a transmis şi un avertisment jucătorilor săi. Le-a transmis public că nu există decât varinta victoriei în returul cu Pyunik, din turul 1 preliminar al UEFA Champions League. A fost 0-0 la Erevan.

Reclamă 4 / 0/3

Din punct de vedere financiar meciul următor e vital pentru club, pentru noi. La CFR când pierzi un meci, ai presiune. Va fi un meci extraordinar de greu, chiar dacă lumea crede că va fi un meci uşor„, a declarat Dan Petrescu.

În primul meci din România care a beneficiat de tehnologia VAR, la Arad, în Supercupa României, Sepsi Sf. Gheorghe s-a impus cu 2-1 (1-1) în faţa echipei campioane, CFR Cluj. Clujenii au deschis scorul încă din startul meciului, în minutul 2, prin Păun, care a înscris cu un şut plasat din careu.

Covăsnenii au egalat în al treilea minut de prelungire al primei reprizem când Cosmin Matei a înscris din faţa porţii la centrarea lui Dimitrov.

Golul victoriei lui Sepsi a venit în minutul 85, de la Rondon, care a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Ştefănescu. Roger a fost eliminat în minutul 90+1, primind direct cartonaş roşu pentru un fault la Francisco Junior.

Sistemul VAR nu a fost utilizat pe parcursul meciului. Ovidiu Haţegan s-a aflat la primul lui meci după infarctul suferit la finalul lunii martie. El a fost arbitru în camera VAR.

Ce a declarat Mario Camora după CFR Cluj – Sepsi 1-2, în Supercupa României

Mario Camora cere mobilizare generală după Supercupa României şi speră să se revanşeze în faţa fanilor din Gruia în preliminariile Champions League.

A început bine, am dat gol rapid. Au fost mici detalii, la ultima fază din prima repriză gol, apoi pe final alt gol pe care nu trebuia să îl primim.

Reclamă

Toţi sunt jucători ai CFR-ului, nu e din cauză că au jucat unii sau alţii. Trebuie să continuăm uniţi, avem un meci miercuri pe care vrem să-l câştigăm. Să fim uniţi! Astăzi echipa a fost foarte bine, dar exact la ultima fază am primit gol.

Nouă tot timpul Mister ne-a cerut să facem acest pressing. Noi mereu intrăm bine în joc şi încercăm să dăm gol cât mai repede. Aşa a fost şi acum.

Trebuie să ne mobilizăm. O victorie aduce victorii. Acum au fost două meciuri oficiale fără victorie. Acum trebuie să fim mai uniţi ca niciodată pentru că vine un meci important. Astăzi am jucat cu un trofeu pe masă, nu s-a putut, trebuie să vedem unde am greşit cu toţii şi să mergem mai departe„, a declarat Mario Camora.

Recomandări
  • CFR Cluj – Sepsi 1-2
  • Ce a declarat Dan Petrescu după eşecul din Supercupa României

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Bară a lui Ganea în startul partidei 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și