Închide meniul

Dan Petrescu, declarație surprinzătoare înainte de „dubla” cu Lazio: „Nici nu mă uit la meciurile lor. Presiunea e pe ei, nu pe CFR!”

Sebastian Cristian Publicat: 9 februarie 2023, 18:32

Reclamă
Dan Petrescu, declarație surprinzătoare înainte de dubla” cu Lazio: Nici nu mă uit la meciurile lor. Presiunea e pe ei, nu pe CFR!”

Motivul pentru care Dan Petrescu se teme înainte de Universitatea Craiova - CFR Cluj

Dan Petrescu, la conferinţa de presă / Hepta

Dan Petrescu, declarație surprinzătoare înainte de „dubla” cu Lazio. Antrenorul CFR-ului este focusat pe duelul cu Universitatea Craiova și nici măcar nu urmărește meciurile adversarei din Conference League pentru moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj s-a calificat dintr-o grupă cu Slavia Praga, Balkani și Sivasspor și o va întâlni pe Lazio în „16-imile” Conference League. Primul duel va avea loc la Roma, pe 16 februarie.

Dan Petrescu, declarație surprinzătoare înainte de „dubla” cu Lazio: „Nici nu mă uit la meciurile lor. Presiunea e pe ei, nu pe CFR!”

Tehnicianul speră că jucătorii lui vor da maximum în „dubla” cu Lazio și afirmă că presiunea este pe formația din Italia, nu pe campioana României.

„La ce meciuri am avut noi anul ăsta, un început mai greu nu se putea, cu Farul, Voluntari, FCSB, Craiova și Lazio. Nu e ușor, dar dacă nu am fi fost buni anul trecut, nu am fi ajuns în postura asta. E un meci pe care un fotbalist vrea să îl joace, un antrenor vrea să fie pe bancă.

Un stadion extraordinar la Roma. CFR a fost de mai multe ori, eu am fost doar de două ori. E un meci pe care vrei să îl joci, sper ca jucătorii să dea maximum. Până atunci mă gândesc doar la Craiova, nici nu mă uit la meciurile lui Lazio, pentru că nu este corect.

Reclamă

Presiunea e pe Lazio, nu pe noi. Noi mergem să jucăm. Nu cred că ar fi jucat Ștefan Radu. Mi-ar fi plăcut să îl văd aici”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

CFR Cluj a mai jucat cu Lazio în grupele Europa League, în sezonul 2019/2020. Ardelenii pierdeau meciul de la Roma, scor 0-1, dar obțineau o victorie uriașă în Gruia, scor 2-1. Tot Dan Petrescu se afla pe banca ardelenilor și atunci.

Dan Petrescu, marcat după eșecul cu FCSB: „Am suferit mult!” Laude pentru echipa lui Mihai Pintilii: „Au calitate mare!”

Dan Petrescu a fost marcat după eșecul cu FCSB. Antrenorul campioanei României a dezvăluit că a suferit după înfrângerea din derby-ul disputat în etapa precedentă. „Bursucul” a vorbit la superlativ despre echipa lui Mihai Pintilii, despre care a spus că are multă calitate.

Reclamă 4 / 0/3

Petrescu a fost impresionat de reușita semnată de Malcom Edjouma, care a adus victoria FCSB-ului în Gruia. „Bursucul” și-a băgat jucătorii în ședință după 0-1 cu FCSB.

„Primele zile au fost mai grele, nu a fost un şoc, am pierdut totuşi cu FCSB. Dar am pierdut târziu şi le-a părut rău tuturor jucătorilor. Au suferit foarte mult, eu am suferit foarte mult, dar nu avem prea mult timp să ne gândim, pentru că au mai rămas 16 meciuri în campionat, şi cel mai important este următorul. Ce a fost nu mai poate să schimbe nimic. Am analizat meciul, ce greşeli am făcut, au fost şi lucruri bune.

Au fost un gol reușit de doi jucători de la FCSB contra nouă de la CFR, deci au calitate mare. Cred că cei doi portari au fost cei mai buni jucători de pe teren. Asta spune tot. Trebuie să învăţăm din greşeli, e şi normal să mai apară şi astfel de rezultate. Trebuie să mergem înainte”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă de joi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și