Închide meniul
NEWS ALERT

Dan Petrescu, detalii despre accidentarea lui Denis Alibec. Cât va lipsi atacantul după ce s-a „rupt” la naţionala României. „E predispus. Nu e uşor să revii!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 septembrie 2021, 17:40

Dan Petrescu, detalii despre accidentarea lui Denis Alibec. Cât va lipsi atacantul după ce s-a „rupt la naţionala României. „E predispus. Nu e uşor să revii!

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Dan Petrescu şi Denis Alibec

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

  • Denis Alibec s-a accidentat în meciul Islanda – România 0-2
  • Anunţul făcut de Dan Petrescu

Petrescu a dezvăluit că nu se va putea baza pe Alibec cel puţin o lună. În condiţiile date, Denis va rata partidele din Liga 1 cu FC Botoşani, Universitatea Craiova, UTA şi Gaz Metan Mediaş. Acestora li se adaugă două meciuri din grupele Conference League, cu Jablonec şi Randers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a anunţat cât timp va lipsi Denis Alibec

L-aţi văzut pe Denis Alibec, din păcate va lipsi cel puţin o lună. În Turcia, după ce am plecat eu, el a stat (n.r. accidentat) cel puţin patru luni sau cinci, nu e uşor să revii. Sper să vină cât mai repede şi să-i facem un program care să facă să nu se mai accidenteze, eu nu ştiu dacă el a avut acest program pentru prevenţia accidentărilor.

Cred că asta e cel mai important pentru că pe poziţia de vârf şi cu musculatura lui e mereu predispus la accidentări„, a declarat Dan Petrescu.

Reclamă

Denis Alibec a fost titular la Reykjavik, dar a rezistat 75 de minute. Atacantul a acuzat probleme musculare și a cerut să fie schimbat. În locul său a intrat Markovic. Alibec a părăsit deja cantonamentul naţionalei lui Rădoi.

Denis Alibec a fost supus unor investigații medicale aseară, imediat după sosirea tricolorilor în țară, în urma accidentării din meciul cu Islanda. Din păcate, leziunea musculară la nivelul coapsei stângi îl face indisponibil pentru partidele cu Liechtenstein și Macedonia de Nord, astfel că atacantul a părăsit cantonamentul României. Recuperare rapidă, Denis!”, a transmis frf.ro.

Reclamă

Denis Alibec nu mai scapă de accidentări

Accidentarea suferită în Islanda l-a adus pe Alibec la capătul răbdări. ”Nu știu ce să mai fac”, a răbufnit atacantul la finalul meciului. Acesta doar ce revenise după o lungă perioadă de pauză.

Îmi pare rău, chiar nu pot să duc 3 luni fără să mă accidentez. Nu știu ce să mai fac. Mă pregătesc, fac prevenție, dar degeaba. Ceva se întâmplă cu mine, chiar vreau să fac niște analize”, a spus Alibec, după meci, într-un interviu pentru FRF.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Denis Alibec, ratare colosală în Columbia - România
Echipa naţională • 26 mart., 22:06
Denis Alibec, ratare colosală în Columbia – România! Era în poziţie ideală, dar nu a mai ştiut unde e mingea
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii