Închide meniul

Dan Petrescu, făcut praf după începutul de an al campioanei CFR Cluj! ”Dan Petrescu face rău. Să ai 10 puncte și să zici `pierdem campionatul, pierdem campionatul`. Deja e o nebunie”

Antena Sport Publicat: 9 februarie 2022, 8:47

Reclamă
Dan Petrescu, făcut praf după începutul de an al campioanei CFR Cluj! ”Dan Petrescu face rău. Să ai 10 puncte și să zici `pierdem campionatul, pierdem campionatul`. Deja e o nebunie”

Dan Petrescu, decizie radicală după ce CFR Cluj a ieşit din cursa pentru titlu

Dan Petrescu, nervos în timpul unui meci / Hepta

”Lui Dan Petrescu îi place să se laude de fiecare dată cu recordurile, acum iată că începe pe partea cealaltă. Stabilește recorduri negative, nu câștigă de 4 jocuri, nu marchează acasă. Cred că e o problemă, se vede clar că e un blocaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au jucători valoroși individual, dar Dan Petrescu face rău. Încearcă să facă bine, dar face rău în momentul în care spune că pierde campionatul. Problema e că e o exagerare, jucătorilor le intră asta în cap dacă o spui la infinit. A fost, la un moment dat, o diferență de 10 puncte, cea mai mare diferență între primele două locuri.

Dan Petrescu, criticat dur: E deja o nebunie

Să ai 10 puncte și să zici «pierdem campionatul, pierdem campionatul», în condițiile în care continui să transferi jucători și ai cel mai mare buget de departe, dublu față de echipa de pe locul 2, deja e o nebunie!

Eu, dacă aș fi patron la CFR, nu l-aș înțelege pe antrenor. Ai tot ce vrei, continui să aduci jucători, ai 5 atacanți și tu nu marchezi! Explicațiile sunt absurde!”, a spus Stanciu, la Digi Sport.

Pentru Petrescu, asta nu e prima oară când adună patru meciuri fără victorie în campionat. I s-a întâmplat și în stagiunea 2008-2009, pe când o antrena pe FC Unirea Urziceni. Aduci, el înregistra trei egaluri și o înfrângere.

Reclamă

CFR Cluj – UTA 0-0 | Explicațiile lui Dan Petrescu după un nou meci de coșmar

CFR Cluj a remizat cu UTA, scor 0-0, în etapa a 25-a din Liga 1. Ardelenii au ajuns la patru remize la rând și au făcut un nou pas greșit în lupta pentru titlu. FCSB se poate apropia la șase puncte de echipa lui Dan Petrescu.

„Măcar nu am mai fost egalați în ultimul minut. Avem două lucruri pozitive, că nu am luat gol și că nu am fost egalați pe final. Au dat tot ce au avut mai bun jucătorii. S-a nimerit să fie Deac cel mai bun de la noi și i-am zis că nu sunt supărat că a ratat cu poarta goală. Dacă nu alergi și nu te implici, atunci sunt supărat.

Îmi pare rău de Bordeianu, dar a trebuit să risc și să joc cu doi atacanți. Când ai 5 ocazii mari, trebuie să câștigi meciul. În tur, am câștigat la ei fără să avem ocazii mari, dar acum s-a întors. Știți că după 0-0 eu nu sunt supărat, dar în acest context, mă deranjează.

Reclamă 4 / 0/3

Nu am avut timp să pregătim acest deloc, dar ne gândim la meciul cu Mediaș, care a bătut-o pe UTA, deci vă dați seama ce greu o să ne fie și acolo. Îmi pare rău pentru Neguț, a avut două ocazii rarisime, ar fi fost un debut ca titular frumos. Nu am ce să le reproșez, chiar dacă am făcut 0-0.

Avem nevoie de o victorie etapa viitoare, iar după o să avem un ciclu săptămânal. Mi-a plăcut Roger, poate vine acuma, poate vine la vară. Și Braun putea să vină acum, dar urmează să vedem ce discut cu cei din conducere zilele următoare”, au fost comentariile lui Petrescu.

Dan Petrescu a primit 9 jucători în această iarnă

Petrescu nu are motive să se plângă, având lotul cel mai competitiv din Liga 1, în acest moment. În perioada de iarnă, ”Bursucul” a mai primit întăriri, așa că presiunea pentru un nou titlu de campion a crescut.

Sergiu Buș, Neguț, Dugandzic, Sava, Birligea, Raoul Mal, Dimitrov, Paraschiv și Itu sunt jucătorii care au ajuns sub comanda lui Petrescu în ultima perioadă.

CFR e pe primul loc în Liga 1, după primele 25 de etape disputate din sezonul regulat. Clujenii au adunat 61 de puncte și sunt la 9 lungimi în fața rivalei FCSB, care are însă un meci mai puțin disputat, cu Academica Clinceni, diseară, de la ora 19.55, LIVE TEXT pe www.as.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și