Închide meniul

Dan Petrescu i-a dat replica lui Gică Hagi, după ce „Regele” a declarat că Farul nu are mentalitate de campioană. Ce a zis SuperDan despre fotbaliștii tineri de la Academia lui Hagi

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 4 martie 2023, 19:22

Dan Petrescu i-a dat replica lui Gică Hagi, după ce Regele” a declarat că Farul nu are mentalitate de campioană. Ce a zis SuperDan despre fotbaliștii tineri de la Academia lui Hagi

Dan Petrescu i-a dat replica lui Gică Hagi, după ce „Regele” a declarat că Farul nu are mentalitate de campioană

Dan Petrescu și Gică Hagi / Profimedia

Dan Petrescu i-a dat replica lui Gică Hagi, după ce „Regele” a declarat după meciul pierdut cu U Cluj că Farul nu are mentalitate de campioană. De asemenea, antrenorul lui CFR Cluj a analizat și lotul rivalilor din Liga 1, punând accentul pe fotbaliștii tineri de valoare pe care îi are Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj are șansa să treacă pe primul loc în Liga 1, cu condiția să o învingă pe Sepsi, luni de la ora 20:30.

Dan Petrescu i-a dat replica lui Gică Hagi, după ce „Regele” a declarat că Farul nu are mentalitate de campioană. Ce a zis SuperDan despre fotbaliștii tineri de la Academia lui Hagi

„Noi nu îi avem pe Mazilu sau Borza…acolo o e Academie. Dacă erau şi la noi, mi-i trimitea cineva de la echipa a doua. Ar fi fost bine să găsim şi noi nişte juniori care să intre să facă diferenţa. Eu îl bag şi la 14 ani, dacă e bun. Să-l văd la antrenamente și îi dau o şansă.

(N.r. Gică Hagi a zis că echipa sa nu are mentalitate de campioană) A condus atât campionatul şi nu are mentalitate de campion? Fiecare zice ce vrea, dar are foarte mulţi jucători, de la Academie, care chiar dacă nu au experienţă, pot face diferenţa, cum a făcut Mazilu cu UTA de exemplu”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă dinaintea meciului cu Sepsi.

Dan Petrescu, luat prin surprindere de convocarea lui Andrea Compagno la naţionala Italiei: „Nu mă aşteptam să-l cheme!”

Dan Petrescu a fost luat prind surprindere de convocarea lui Andrea Compagno la naţionala Italiei. Tehnicianul campioanei României susţine că acesta este aspect pozitiv pentru fotbalul românesc, atacantul meritându-şi cu prisosinţă locul în lotul lui Roberto Mancici. Totodată, „Bursucul” a declarat că îşi doreşte ca şi portarul Simone Scuffet să fie în atenţia campioanei Europei.

Reclamă

Andrea Compagno a fost convocat de Roberto Mancici în lotul preliminar al naţionalei Italiei. Atacantul de la FCSB a intrat în atenţia selecţionerului italian pentru partidele din această lună, cu Anglia şi Malta.

Dan Petrescu a comentat vestea că Andrea Compagno a fost convocat de Roberto Mancini. „Bursucul” a dezvăluit că a fost surpins atunci când a auzit noutatea dezvăluită iniţial de Mihai Stoica, însă dup ce a vorbit cu protarul italian de la CFR Cluj, anume Simone Scuffet, şi-a dat seama că aceasta este tactica selecţionerului italian.

Totodată, după convocarea lui Andrea Compagno, Dan Petrescu a mărturisit că şi-ar dori să-l vadă şi pe Simone Scuffet la naţionala Italiei, având încredere că acesta ar face o figură frumoasă.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă surprinde, da. E un lucru pozitiv pentru fotbalul românesc, tocmai am vorbit cu Simone (n.r. Scuffet) în autocar. Mi-a zis că l-a surprins şi nu prea. Antrenorul, Mancini, vrea mereu ceva nou la echipa naţională. Să aducă pe cineva cu entuziasm.

Compagno merită, dar m-a surprins, nu mă aşteptam să-l cheme, dar el merită cu prisosinţă să fie acolo, m-aş bucura ca şi Simone să fie acolo, de ce nu, să-l cheme şi pe el, a făcut un sezon excelent”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și